Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Страхова компанiя "Атланта"
Код за ЄДРПОУ34734249
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Управлiнський персонал несе вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне представлення цих фiнансових звiтiв у вiдповiдностi до Нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку чинних в Українi. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пiдготовки та достовiрностi представлення фiнансових звiтiв, якi не мiстять суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки; вибiр та застосування вiдповiдної облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають обставинам. Нашою вiдповiдальнiстю є надання висновку щодо фiнансових звiтiв на основi результатiв нашої аудиторської перевiрки. Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах. Вибiр процедур залежить вiд суджень аудитора. До таких процедур входить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансових звiтiв внаслiдок шахрайства або помилок. Виконуючи оцiнку цих ризикiв, аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю, що стосуються пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв, а не з метою висловлення думки щодо ефективностi внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностi використання облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом. На нашу думку, фiнансовi звiти представляють достовiрно, в усiх суттєвих аспектах фiнансовий стан ЗАТ "Страхова компанiя "Атланта" станом на 31.12.2006р., його фiнансовi результати у вiдповiдностi до Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку, Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi". Аудиторський висновок є умовно-позитивним. Директор ТОВ "АФ "БiнА" М.М. Ватаманюк.

Інша інформація

У звiтному роцi в дiяльностi товариства не було:
- Iнформацiї про змiни прав на цiннi папери, а саме:
а) iнформацiї про прийняття загальними зборами рiшення про змiни прав власникiв цiнних паперiв;
б) iнформацiї про викуп емiтентом власних акцiй;
в) iнформацiї про продаж емiтентом ранiше викуплених власних акцiй.
- Iнформацiї про арешт банкiвських рахункiв емiтента.
- Iнформацiї про початок дiй щодо санацiї емiтента.
- Iнформацiї про реорганiзацiю емiтента.
- Iнформацiї про зупинення або припинення дiяльностi емiтента:
а) iнформацiї про зупинення дiї лiцензiї на здiйснення дiяльностi емiтента та про вiдновлення її дiї
б) iнформацiї про припинення дiяльностi емiтента за рiшенням загальних зборiв емiтента або про лiквiдацiю емiтента на пiдставi рiшення суду.
- Iнформацiї про знищення майна внаслiдок надзвичайних обставин.
- Iнформацiї про пред'явлення позову до емiтента на суму, яка перевищує 10 % статутного капiталу або суми основних i оборотних коштiв емiтента.
- Iнформацiї про одержання кредиту або емiсiю цiнних паперiв на суму, що перевищує 50 вiдсоткiв статутного капiталу або суми основних та оборотних коштiв.
а) iнформацiя про одержання кредиту на суму, що перевищує 50 % статутного капiталу або суми основних та оборотних коштiв емiтента, якщо ця сума менше статутного капiталу;
б) iнформацiї про прийняття рiшення про емiсiю цiнних паперiв, що перевищує 50 % статутного капiталу або суми основних та оборотних коштiв емiтента, якщо ця сума менше статутного капiталу


Протягом звiтного року, Товариство не здiйснювало припинення окремих видiв статутної дiяльностi. У 2006 роцi заходи впливу, якi пов'язанi з обмеженням щодо володiння активами до товариства не застосовувалися. Рейтингова оцiнка Товариства не визначалась та не поновлювалась протягом звiтного року. Простi акцiї на пред'явника, привiлейованi iменнi акцiї, привiлейованi акцiї на пред'явника товариством не випускалися.
Послугами зберiгача цiнних паперiв та депозитарiя емiтент не користується, так як уклав договiр на ведення реєстру з реєстратором. Послугами торговцiв цiнними паперами емiтент не користується, так як не здiйснював у звiтному роцi операцiї з цiнними паперами. Юридичних осiб, уповноважених купувати (продавати) цiннi папери емiтент не призначав. Послугами юридичних осiб, уповноважених виплачувати дохiд за його цiнними паперами емiтент не користується. Незаповненi поля у звiтi вважати "0" або "Данi вiдсутнi". Iнша суттєва iнформацiя щодо фiнансового стану Товариства, що може бути iстотною для оцiнки iнвестором фiнансового стану та результатiв дiяльностi Товариства вiдсутня.