Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Глобинський елеватор"
Код за ЄДРПОУ34235752
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

.Аудиторську перевiрку фiнасової звiтностi, за рiк що закiнчився 31 грудня 2006 року, Закритого акцiонерного товариства "Глобинський елеватор" проведено у вiдповiдностi з вимогами Закону України "Про аудиторську дiяльнiсть", Стандартами аудиту та етики Мiжнародної федерацiї бухгалтерiв, якi використовуються в якостi Нацiональних стандартiв аудиту в Українi та вимог Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку Проведена аудиторська перевiрка забезпечує обгрунтовану пiдставу для аудиторського висновку.
Концептуальною основою фiнансової звiтностi товариства явлютья Нацiональнi положення (стандарти) бухгалтерського облiку.
На нашу думку фiнансова звiтнiсть пiдготовлена , згiдно з нормативними вимогами щодо бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi, на пiдставi дiйсних даних бухгалтерського облiку i достовiрно та повно подає фiнансову iнформацiю про Товариства станом на 31.12.2006 року.
Фiнансова iнформацiя дає дiйсне i справедливе уявлення про склад активiв та пасивiв Закритого акцiонерного товариства. Прийнята система бухгалтерського облiку, адекватна законодавчим та нормативним вимогам.
Виходячи з вище викладеного та на пiдставi проведених тестувань i зiбраних в ходi перевiрки доказiв аудиторською фiрмою "Аудитор-Плюс" пiдтверджується фiнансова звiтнiсть, Закритого акцiонерного товариства "Глобинський елеватор" станом на 31.12.2006 року:
з валютою балансу - 7424,3 тис грн.,
балансовими збитками - 50,7 тис.грн.,
та збитками звiтного року - 50,7 тис.грн

Інша інформація

0