Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Глобинський елеватор"
Код за ЄДРПОУ34235752
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Бугаєць Микола Борисович 12 З 28.12.1999 року Голова правлiння ВАТ "Глобинський елеватор хлiбопродуктiв" з 02.04.2007 року Голова правлiння ЗАТ "Глобинський елеватор" Непогашеної судимостi за посадовi злочини та корисливi дiї немає. 
2Головний бухгалтер Силенко Ганна Миколаївна З 1997 року заступник головного бухгалтера. З 2002 року головний бухгалтер ВАТ "Глобинський елеватор хлiбопродуктiв" З 16.03.2006 року Головний бухгалтер ЗАТ "Глобинський елеватор" (за сумiсництвом). 04.09.2007 року звiльнена за власним бажанням Непогашеної судимостi за посадовi злочини та корисливi дiї немає. 
3Голова Наглядової ради, Представник акцiонера - ЗАТ "Полтаваавтотранссервiс" Талах Олександр Григорович Голова правлiння ЗАТ "Полтаваавтотранссервiс" Непогашеної судимостi за посадовi злочини та корисливi дiї немає. 
4Член Наглядової ради, Представник акцiонера - ЗАТ "Страхової компанiя "Залiзничнi шляхи" Матковська Вiкторiя Володимирiвна 13 З 1994 року директор ЗАТ СК "Залiзничнi шляхи" Непогашеної судимостi за посадовi злочини та корисливi дiї немає. 
5Член Наглядової ради, Представник акцiонера - ЗАТ ""Лазiркiвський елеватор" Сушко Вiктор Володимирович" Голова правлiння ЗАТ "Лазiркiвський елеватор" Непогашеної судимостi за посадовi злочини та корисливi дiї немає. 
6Голова Ревiзiйної комiсiї, представник акцiонера ЗАТ "Галещина-агро" Мудрий Олександр Дмитрович Голова правлiння ЗАТ "Галещина-агро" Непогашеної судимостi за посадовi злочини та корисливi дiї немає. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.