Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство `Решетилiвка Хлiбопродукт`
Код за ЄДРПОУ34171008
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова Правлiння Слюсар Леонiд Миколайович З 2002р ВАТ `Решетилiвський елеватор` , менеджер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Призначений рiшенням установчих зборiв вiд 05.05.06р. 
2Голова Ради Представник ТОВ `Кернел-Капiтал` д/в епогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Призначений рiшенням установчих зборiв вiд 05.05.06р. 
3Член Ради Представник АТ`СК`Залiзничнi шляхи` д/в епогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Призначений рiшенням установчих зборiв вiд 05.05.06р. 
4Член Ради Представник ЗАТ `Селещинський елеватор` д/в епогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Призначений рiшенням установчих зборiв вiд 05.05.06р. 
5Голова ревiзiйної комiсiї Представник ЗАТ `Лазiркiвський елеватор` д/в епогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Призначений рiшенням установчих зборiв вiд 05.05.06р. 
6Головний бухгалтер Моцар Марина Миколаївна З 2004 р., ВАТ `Решетилiвський елеватор`, економiст Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.