Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО"ПРОМИСЛОВА КОМПАНIЯ "СЛАВЯНЄ"
Код за ЄДРПОУ34165963
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

На пiдставi проведеної аудиторської перевiрки ми висловлюємо думку щодо окремих компонентiв фiнансової звiтностi.
Облiк необоротних активiв.
Iнформацiя щодо необоротних активiв, яка наведена безпосередньо у фiнансових звiтах, розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)Б0.
Облiк оборотних активiв.
Iнформацiя щодо оборотних активiв, яка наведена безпосередньо у фiнансових звiтах, розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)Б0.
Облiк довгострокових та поточних зобов'язань.
Iнформацiя про зобов'язання, яка наведена безпосередньо у фiнансових звiтах, в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)БО.
Облiк власного капiталу.
Iнформацiя про власний капiтал, яка наведена безпосередньо у фiнансових звiтах та примiтках до них, розкрита в усiх суттєвих моментах повно, достовiрно i вiдповiдно до вимог П(С)БО.
Згiдно зi Статутом Статутний капiтал товариства складає 469 000 гривень. Статутний капiтал подiлено на 469 000 простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 1 гривня кожна.
Акцiї товариства розподiляються мiж засновниками ЗАТ "ПК "Славянє" таким чином:
Шаповалов Вадим Стефанович - отримає 234 500 гривень, простих iменних акцiй на загальну суму 234 500 гривень, шо складатиме 50% статутного фонду.
Шаповалова Iрина Володимирiвна - отримає 234 500 гривень, простих iменних акцiй на загальну суму 234 500 гривень, що складатиме 50% статутного фонду.
Згiдно п. 4.10 Статуту товариства акцiї товариства повиннi бути оплаченi в повному обсязi при створенi товариства - у строки встановленi установчими зборами, але не пiзнiше року з дати його реєстрацiї.
Згiдно п. 4.1 Протоколу 1 установчих зборiв ЗАТ "ПК "Славянє" вiд 25 серпня 2006 року акцiонер не пiзнiше року пiсля реєстрацiї акцiонерного товариства, зобов'язаний оплатити повну вартiсть акцiй, але до дня скликання установчих зборiв акцiонерами вноситься не менше 50 вiдсоткiв номiнальної вартостi акцiй.
Станом на дату складання аудиторського висновку сплачено 234 500 гривень на поповнення статутного фонду, що пiдтверджується первинними документами, тобто акцiонерами сплачено 50 вiдсоткiв номiнальної вартостi акцiй.
Облiк фiнансових результатiв.
Дохiд визнається зi збiльшення активу або зменшенням зобов'язання, що спричиняє зрiст власного капiталу, за умови, що оцiнка доходу може бути достовiрно визначена. Протягом звiтного перiоду товариство дiяльнiсть не здiйснювало, тому дохiд вiдсутнiй.
Згiдно вимог П(С)БО 16 "Витрати" витрати вiдображаються в бухгалтерському облiку одночасно зi зменшенням активiв або збiльшенням зобов'язань. Витрати товариства за звiтний перiод складають 6,5 тис.грн.
За результатами дiяльностi пiдприємства у 2006 роцi отримано чистий збиток у розмiрi 6,5 тис.грн.
Вартiсть чистих активiв.
Розрахунок вартостi чистих активiв ЗАТ "ПК "Славянє" виконано з Методичними рекомендацiями по визначенню розмiру чистих активiв, затвердженими рiшенням ДКЦПФР 485 вiд 17.11.2004 року, з метою контролю дотримання законодавчих вимог щодо вартостi чистих активiв господарського товариства.
В результатi розрахункова вартiсть чистих активiв товариства дорiвнює розмiру власного капiталу i становить 228 тис.грн., що менше розмiру статутного фонду товариства, який складає 469 тис.грн.
Отже вимоги ч.З ст. 155 Цивiльного кодексу України, щодо вартостi чистих активiв акцiонерного товариства не виконуються.
Особлива iнформацiя.
Особлива iнформацiя про емiтента протягом звiтного року, тобто iнформацiя про будь-якi дiї, що можуть вплинути на фiнансово-господарський стан емiтента та призвести до значної змiни вартостi його цiнних паперiв, визначена частиною першою ст. 41 Закону України "Про цiннi папери та фондовий ринок" - не вiдбувалась та товариством не надавалась.

Інша інформація

Ревiзiйна комiсiя не обиралась. Виконавчий орган згiдно статуту товариства створюється в особi голови правлiння.