Finance.ua
Назва емітентаТОВ " Виробниче об"єднання " Житломаркет- Iнвест"
Код за ЄДРПОУ34044627
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
ПолітичніПолiтична нестабiльнiсть у державi.Недосконала законодавча база.   Вдосконалення нормативної бази буде сприяти розвитку вiдчизняного виробника, створенню сприятливих умов для залучення iнвестицiй в будiвництво. 
Фінансово-економічніНепрогнозоване збiльшення цiн на будiвельнi матерiали   Перспективи розвитку Товариства знаходяться у прямiй залежностi вiд своєчасних розрахункiв замовникiв за виконанi роботи. Необхiдно переглянути законодавчу базу. 
Виробничо-технологічніВiдсутнiсть обiгових коштiв на придбання основних засобiв   Необхiдна законодавча база на доступне кредитування на розвиток виробництва. 
СоціальніЗростання цiн на споживчi товари за останнi роки привело до зменшення купiвельної спроможностi .   Необхiдно переглянути законодавчу базу на предмет зниження податкiв для реального пiдвищення заробiтної плати. 
ЕкологічніЗнаходження Товариства у промисловiй зонi   Зниження рiвня забруднення навколишнього середовища 
Приміткид/н

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
Будiвництво ТОВ "БУДIНДУСТРIЯ ХХ1 столiття" Україна   
Будiвництво ТОВ "Виробничий вектор" Україна   

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
Інші товари (послуги):0.000 0.000 
Усього:0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
Усього: Дiяльнiсть у сферi iнжинiрингу Україна 100.000 0.000 0.000 
Усього:100.000 0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Житломаркет-iнвест" ( далi ТОВ "Житломаркет-iнвест") було засновано i зареєстровано Оболонською районною у мiстi Києвi державною адмiнiстрацiєю.

Інформація про організаційну структуру емітента

Товариство не має структурних пiдроздiлiв.

Опис обраної облікової політики

Фiнансова звiтнiсть тоаариства ведеться згiдно Закону України вiд 16.07.99р. 996 Х1У" Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi "та Нацiональних Положень ( стандартiв) бухгалтерського облiку, Порядку надання фiнансової звiтностi, затвердженого Постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28.02.00 419.
Основнi засоби.
Основнi засоби вiдображаються в облiку за фактичними витратами на їх придбання.Надходження, лiквiдацiя, рух основних засобiв та iнших необоротних матерiальних активiв вiдображаються в бухгалтерському облiку вiдповiдно до вимог П(С)БО7.
Запаси.
Запаси облiковуються за собiвартiстю. Оцiнка вибуття запасiв встановлюється за методом iдентифiкованої вартостi.
Визначення грошових коштiв.
Грошовi кошти включають суму грошей в касi та на поточному рахунку товариства.
Дебiторська заборгованiсть.
Дебiторська заборгованiсть вiдображається за реальною вартiстю, тобто за вирахуванням сумнiвних боргiв. Сумнiвними борги визнаються пiсля проведення всiх встановлених законодавством заходiв по їх поверненню.
Довгостроковi i поточнi фiнансовi iнвестицiї.
Довгостроковi фiнансовi iнвестицiї облiковуються на дату балансу за методом участi в капiталi. Поточнi фiнансовi iнвестицiї облiковуються на дату балансу за справедливою вартiстю.
Визнання прибуткiв i витрат.
Прибутки i витрати визнаються в перiодi фактичного вiдвантаження продукцiї i надання послуг, а також отримання товарiв i послуг,незалежно вiд того, коли грошi або грошовi еквiваленти будуть отриманi або сплаченi, i вiдображаються в звiтi про фiнансовi результати в перiодi, до якого вони вiдносяться.
Визнання доходу.
Доход вiдображається в момент надходження активу або погашення зобов'язання, якi призводять до збiльшення власного капiталу Товариства.
Витрати.
Витрати вiдображаються в момент вибуття активу або збiльшення зобов'язання, якi призводять до збiльшення власного капiталу.
Податки.
Витрати з податку на прибуток обраховуються у вiдповiдностi з дiючим податковим законодавством.

Витяг з аудиторського висновку

Фiнансовi звiти справедливо i достовiрно вiдображають фiнансовий стан Товариства станом на 31 грудня 2006 року, а також результат його дiяльностi, рух грошових коштiв та змiни у власному капiталi за 2006 рiк згiдно зi стандартами бухгалтерського облiку, прийнятими до застосування в Українi.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Основними видами дiяльностi компанiї є оптова торгiвля будiвельними матерiалами та обладнанням, будiвельна дiяльнiсть.З моменту заснування ТОВ "Житломаркет-iнвест" не здiйснювало торгiвельну та будiвельну дiяльнiсть.ТОВ "Житломаркет -iнвест" займається залученням фiнансуваня шляхом розмiщення безпроцентних облiгацiй на будiвництво житлової та комерцiйної нерухомостi, користуванням та розпорядженням коштiв, що направляються на фiнансування будiвництва та реалiзацiю об'єкту житлового будiвництва.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Значний вплив на дiяльнiсть пiдприємства здiйснює податкове законодавство.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Фактiв виплати штрафiв у звiтному перiодi не було.

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Розмiр власного капiталу та його структура в звiтностi визначенi вiрно.Власний капiтал станом на 31.12.2006р дорiвнює 2592,9 тис.грн.В тому числi:
статутний капiтал -3000,00 тис.грн.,
непокритий збиток -407,1 тис.грн.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Вiльнi обiговi кошти Товариство направило на придбання ЦП акцiонерних товариств i отримало прибуток вiд їх реалiзацiї. Договори заключенi у 2006 роцi виконанi у повному обсязi. На перший квартал 2007р. Заключено 2 договори на реалiзацiю цiнних паперiв.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

На 2007 рiк планується заключення договорiв в обсязi не меншому, нiж у звiтному роцi.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

Дiяльнiсть у 2006 роцi здiйснювалась в основному за рахунок залучених коштiв. Товариство має достатню забезпеченiсть оборотними активами для погашення своїх боргiв i зобов'язань.

Ознака рейтингового агентстваУповноважене рейтингове агентство
Найменування рейтингового агентства, яке визначило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуТОВ "Кредит рейтинг" 
Дата визначення рейтингової оцінки емітента12.05.2006 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента визначеної протягом календарного року, що передує поданню звітуПрогноз стабiльний, рiвень кредитного рейтингу uaCC. Рiшення 712-N/CIR/JTLM-01 dsl 12/05/2006р. 
Ознака рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуУповноважене рейтингове агентство
Найменування рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуТОВ "Кредит рейтинг" 
Дата поновлення рейтингової оцінки емітента26.12.2006 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента поновленої протягом календарного року, що передує поданню звітуПрогноз стабiльний. Рiвень кредитного рейтингу uaCC+. Рiшення Рейтингового комiтету 1654-А/CIR-06/JTVL-03-I вiд 26.12.2006р.