Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Хорол-Елеватор"
Код за ЄДРПОУ33989532
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Яременко Сергiй Миколайович В 2004 року - ВАТ "Хорольський елеватор", юрист; з 2005 року - ЗАТ "ХОРОЛ-ЕЛЕВАТОР", голова правлiння. В 2005 роцi обраний головою правлiння товариства. Станом на 31.12.2005 року - Яременко Сергiй Миколайович, не перебував пiд слiдством i не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
2Голова Наглядової Ради (уповноважений представник) Представник ЗАТ "СК "Залiзничнi шляхи" - за доруче Представник ЗАТ "СК "Залiзничнi шляхи" - за дорученням. Представник акцiонера юридичної особи - ЗАТ "СК "Залiзничнi шляхи", що дiє за дорученням - службова особа, яка станом на 31.12.2005 року не перебувала пiд слiдством i не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
3Член Наглядової Ради (уповноважений представник) Представник ЗАТ "Селещинський елеватор" - за доруч Представник ЗАТ "Селещинський елеватор" - за дорученням. Представник акцiонера юридичної особи - ЗАТ "Селещинський елеватор", що дiє за дорученням - службова особа, яка станом на 31.12.2005 року не перебувала пiд слiдством i не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
4Член Наглядової Ради (уповноважений представник) Представник ЗАТ "Селещинський елеватор" - за доруч Представник ЗАТ "Селещинський елеватор" - за дорученням. Представник акцiонера юридичної особи - ЗАТ "Селещинський елеватор", що дiє за дорученням - службова особа, яка станом на 31.12.2005 року не перебувала пiд слiдством i не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 
5Ревiзор (Ревiзiйна комiсiя) - уповноважений представник Представник ЗАТ "Карлiвка-Агро" - за дорученням. Представник ЗАТ "Карлiвка-Агро" - за дорученням. Представник акцiонера юридичної особи - ЗАТ "Карлiвка-Агро", що дiє за дорученням - службова особа, яка станом на 31.12.2005 року не перебувала пiд слiдством i не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.