Finance.ua
Назва емітентаЗАТ `Страхова компанiя `Укргазпромполiс-Життя`
Код за ЄДРПОУ33833231
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Висновок
На основi проведеного аудиту можна зробити висновок, що станом на дату балансу - 31.12.2006 року статутний фонд Страхової компанiї сформований (сплачений) на загальну суму 10000,00 (Десять мiльйонiв) гривень, що становить 100 вiдсоткiв вiд зареєстрованого статутного фонду. Розмiр зареєстрованого та сплаченого статутного фонду Страхової компанiї станом на дату балансу вiдповiдає вимогам законодавства.
Загальна вартiсть активiв Страхової компанiї станом на 31.12.2006 року дорiвнює 11283,4 тис.грн.
Величина чистих активiв Страхової компанiї станом на 31.12.2006 року дорiвнює 11138,4 тис.грн. або 98,71 вiдсотка вiд розмiру її валових активiв.
Аудит пiдтверджує розмiр гарантiйного фонду страховика 1138,4 тисгрн. станом на дату балансу.
Розмiр чистого прибутку за 2006 рiк становить 1046,2 тисгрн.
Фактичний запас платоспроможностi у 2006 роцi перевищував розрахунковий нормативний запас платоспроможностi.
Концептуальною основою для пiдготовки фiнансової звiтностi послужили Положення (Стандарти) бухгалтерського облiку в Українi. Фiнансовi звiти справедливо та достовiрно вiдображають iнформацiю згiдно з вищеназваною концептуальною основою фiнансової звiтностi та вiдповiдають вимогам законодавства.
В результатi проведення аудиту встановлено, що надана фiнансова iнформацiя за 2006 звiтний рiк, яка складається з:
а) Балансу,
б) Звiту про фiнансовi результати,
в) Звiту про рух грошових коштiв,
г) Звiту про власний капiтал,
д) Примiток до рiчної фiнансової звiтностi,
дає дiйсне та повне уявлення про склад, оцiнку та розмiр активiв, зобов`язань та власного капiталу Страхової компанiї. Фiнансова звiтнiсть є достовiрною та повною, вiдповiдає вимогам чинного законодавства.
Аудит пiдтверджує, що фiнансова iнформацiя, яка подається до органу державного регулювання та пiдлягає оприлюдненню, розкрита повнiстю та вiдповiдає за обсягом, формою подання та змiстом розкриття вимогам до такої iнформацiї, що передбаченi законодавством. Зокрема пiд час аудиту були отриманi достатнi докази, якi пiдтверджують, що рiчний звiт складено у вiдповiдностi до Положення про подання рiчного звiту закритими акцiонерними товариствами до Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку, затвердженого рiшенням ДКЦПФР вiд 03.06.2003 227.
Облiковий фахiвець Страхової компанiї при пiдготовцi фiнансової звiтностi дотримувався обраної та затвердженої облiкової полiтики, виконував вимоги пред`явленi до Товариства у зв`язку зi специфiкою дiяльностi страховикiв.
Менеджмент Страхової компанiї забезпечив дотримання установлених законодавством вимог щодо платоспроможностi страховика.
20.02.2007
Аудиторська фiрма `ПРОФIТ-АП`, свiдоцтво 3657, видане аудиторською палатою України 29.09.2005р.

Інша інформація

д/н