Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "КАЛИНА -ЛТД"
Код за ЄДРПОУ33724094
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Козаков Фелiкс Семенович 11 ТОВ ВКФ "Калина-ЛТД", в.о. директора Козаков Ф.С. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. У 2006 роцi були змiни в персональному складi посадових осiб, 15.02.06р. на заг.зборах акцiонерiв обрано Наглядову раду у складi 3 чол. та голову рев. комiсiї. 
2Головний бухгалтер Блощаневич Свiтлана Миколаївна 11 ТОВ ВКФ "Калина-ЛТД", головний бухгалтер Блощаневич С.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Голова наглядової ради Дубинський Юрiй Львович 11 СП "Трувестер iнкорпорейтед", директор Дубинський Ю.Л. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
4Член Наглядової ради Сурков Вiктор Вiкторович 11 СП "СС", директор Сурков В.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
5Член Наглядової ради Козакова Дiана Анатолiївна 15 ТОВ ВКФ "КАЛИНА-ЛТД", директор КозаковаД.А. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
6Голова ревiзiйної комiсiї Павлова Тетяна Володимирiвна 17 ТОВ "Селена", генеральний директор Павлова Т.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.