Finance.ua
Назва емітентаМД Груп Днепропетровськ
Код за ЄДРПОУ33717794
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
Політичнінестабiльна полiтична ситуацiя у країнi впливає на формування ринку сбутук та на цiни.   д/н 
Фінансово-економічніЗначний рiст вартостi кредитних коштiв та iнфляцiйнi процеси нивелюють фiнансовi результати Товариства.   д/н 
Виробничо-технологічнізначний знос виробничого обладнання може призвести до падiння продаж   д/н 
Соціальніслабка соцiальна захищенiсть робiтникiв впливає на продуктивнiсть працi.   д/н 
Екологічніпогана екологiчна ситуацiя погiршує стан здоров'я працiвникiв, що в свою чегу впливає на продуктивнiсть працi   д/н 
Приміткид/н

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
Металопрокат ТОВ "УГМК" Україна   
прокат та вироби чорних металiв ТОВ "Юнiкон Трейд" Україна   
прокат та вироби чорних металiв ТОВ "Запорiжметалхолдiнг" Україна   
прокат та вироби чорних металiв ТОВ "Леман" Україна   

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
Металопрокат д/н д/н д/н д/н 0.000 0.000 143420.500 
     0.000 0.000 0.000 
     0.000 0.000 0.000 
Інші товари (послуги):0.000 0.000 
Усього:0.000 143420.500 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
Усього:металопрокат Україна 100.000 0.000 0.000 
Усього:100.000 0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

ТОВ "МД Груп Днiпропетровськ" створене 16.08.2005 року як юридична особа на колективнiй власностi. Статний фонд Товариства сформований в розмiрi 100000,0 грн. за рахунок внескiв учаникiв - юридичних та фiзичних осiб. Товариство створене з метою задоволення потреб населення в послугах, товарах рiзного призначення.Основним нарямом дiяльностi Товариства є сервiсна металоторгiвля (оптова, дрiбнооптова i роздрiбна торгiвля листовим i сортовим металопрокатом з рядової i конструкцiйної сталi.

Інформація про організаційну структуру емітента

органiзацiйна структура Товариства створена вiдповiдно до вимог чинного законодавства та пiдтверджена рiшенням зборiв учасникiв, вiдповiдно до якої вищим органом управлiння Товаритсва є Збори учасникiв, виконавчим органом є директор, який пiдпорядковується зборам учасникiв.

Опис обраної облікової політики

Облiкова полiтика Товаритсва розроблена вiдповiдно до вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", стандартiв бухгалтерського облiку України та iншим нормативно-правовим актам. Товариство обрало та вiдобразило це внаказi про облiкову полiтику метод амортизацiї основних засобiв - прямолiнiйний, списання запасiв згiдно методу середньозваженої вартостi. Облiк та оцiнка фiнансових результатiв дiяльностi Товариства здiйснюється згiдно з вимогами П(С)БО України.

Витяг з аудиторського висновку

Аудиторська перевiрка була проведена ТОВ "АФ "Стандарт" у термiн з 10 квiтня 2007 року по 12 квiтня 2007 року. Аудиторська перевiрка була проведена згiдно Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти зобов"язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання обгрунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень, вимогам Закону України "Про аудиторську дiялльнiсть", Положення щодо пiдготовки аудиторського висновку, який подається до Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку при розкриттi iнформацiї емiтентами та професiйними учасниками фондового ринку. Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує обгрунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.
На думку аудиторiв, фiнансовi звiти подають достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, фiнансовий стан Товариства станом на 31 грудня 2006 року, а також фiнансовий результат його дiяльностi та рух грошових коштiв за минулий рiк вiдповiдають Нацiональним положенням (стандартам) бухгалтерського облiку i Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi".

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Товаритсво займається оптовою та роздрiбною торгiвлею металопрокату - арматура, труби, листи г/к, листи х/к, кутник, швелер, шестигранник, балка, катанка та iн. Також Товариство реалiзує вогнетриви на потреби промисловостi України. Бiльшiсть продукцiї реалiзується на Українi.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Серед iстотних проблем, якi впливають на дiяльнiсть Товариства, слiд видiлити наступнi:
- зростання цiн заводiв-виробникiв,
- зростання вiдсоткових ставок на кредити банкiв,
-велике податкове навантаження,
- виробничо-технологiчнi ускладнення.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Д/н

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Товариство працює на принципах повного господарського розрахунку. Фiнансування дiяльностi здiйснюється за рахунок виручки, залучених коштiв, таких як кредити банкiв та емiсiя облiгацiй.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Д/н

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

Товариство має намiр пiдвищити рентабельнiсть господарської дiяльностi, скоротити показники оборотностi запасiв та заборгованостi покупцiв, збiльшити видатки та пiдвищити рiвень соцiальної сфери робiтникам Товариства.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

Д/н

Ознака рейтингового агентства 
Найменування рейтингового агентства, яке визначило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата визначення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента визначеної протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Ознака рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звіту 
Найменування рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата поновлення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента поновленої протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н