Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "ВIРКОНI ГРУП"
Код за ЄДРПОУ33648815
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Украудит ХХI Київщина" провело аудиторську перевiрку балансу ЗАТ "Вiрконi Груп" станом на 31 грудня 2006 року, а також перевiрку наступних звiтiв (якi додаються) за рiк, що минув на зазначену дату:
Звiт про фiнансовi результати;
Звiт про рух грошових коштiв;
Звiт про власний капiтал;
Примiтки до рiчної фiнансової звiтностi;
Додаток до примiток до рiчної фiнансової звiтностi.
Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал акцiонерного товариства. Ми несемо вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
За винятком зазначеного в наступному абзацi, ми провели аудиторську перевiрку згiдно з Мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти зобов`язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання об'рунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудиторська перевiрка проведена шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка надає об'рунтовану впевненiсть для висловлення нашої думки.
Ми не спостерiгали за iнвентаризацiєю наявних записiв та iнших статей балансу, проведеною перед складанням рiчної звiтностi, оскiльки ця дата передувала заключенню нами договору на аудиторську перевiрку.
На нашу думку, за винятком впливу на фiнансовi звiти питання, про яке йдеться в попередньому абзацi, фiнансовi звiти справедливо i достовiрно вiдображають фiнансовий стан закритого акцiонерного товариства "Вiрконi Груп" станом на 31 грудня 2006 року.
Фiнансова звiтнiсть складена згiдно з Положенням (стандартами) бухгалтерського облiку i вiдповiдає законам та iншим нормативним актам.

Інша інформація

Прослугами депозитарiя та зберiгача емiтент не користується. Дивiденди у 2006 роцi не нараховувались та не виплачувались.