Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "ННР"
Код за ЄДРПОУ33566544
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Мною, незалежним аудитором Гандзюрою Вiкторiєю Геннадiївною (сертифiкат серiї А 001761
виданий за рiшенням Аудиторської палати України 22 вiд 24 листопада 1994 року), включеною до реєстру суб'єктiв аудиторської дiяльностi згiдно свiдоцтва 2975, виданого Аудиторською палатою України 27 червня 2002 року, проведена аудиторська перевiрка фiнансових звiтiв Закритого акцiонерного товариства "ННР" (далi в текстi - Акцiонерне товариство), що включають баланс на. 31 грудня 2006 року, звiт про фiнансовi результати за рiк, що минув на зазначену дату.
Вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне представлення цих фiнансових звiтiв у вiдповiдностi до Нацiональних стандартiв фiнансової звiтностi несе управлiнський персонал Акцiонерного товариства.
Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює:
- розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв, якi не мiстять суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки;
- вибiр та застосування облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають обставинам.
Моя вiдповiдальнiстю полягає в наданнi висновку щодо цих фiнансових звiтiв на основi результатiв поведеної мною аудиторської перевiрки.
Мною проведена аудиторська перевiрка у вiдповiдностi до Мiжнародних стандартiв аудиту.
Цi стандарти зобов'язують мене дотримуватись етичних вимог, а також планувати й виконувати аудиторську перевiрку для отримання достатньої впевненостi, що наданi фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень.
Аудит передбачає виконання аудиторських процедур для отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах.
Вiдбiр процедур залежить вiд судження аудитора.
До таких процедур належить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансових звiтiв внаслiдок шахрайства або помилок.
Виконуючи оцiнку цих ризикiв, аудитор розглянув заходi внутрiшнього контролю, що стосуються пiдготовки та достовiрностi представлення фiнансових звiтiв, з метою розробки аудиторських процедур, якi вiдповiдають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективностi внутрiшнього контролю Акцiонерного товариства.
Аудит також включає оцiнку вiдповiдностi використаної облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зробленим управлiнським персоналом, та загального представлення фiнансових звiтiв.
Я вважаю, що отримала достатнi та вiдповiднi аудиторськi докази; для висловлення думки щодо фiнансових звiтiв.
На мою думку, фiнансовi звiти представляють достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, фiнансовий стан Закритого акцiонерного товариства "ННР" станом на 31 грудня 2006 року, фiнансовi результати дiяльностi за рiк, що минув на зазначену дату, у вiдповiдностi до Нацiональних стандартiв бухгалтерського облiку та звiтностi.
Висновок щодо вимог законодавчих та нормативних актiв
1. Розкриття iнформацiї згiдно вимог Нацiональних стандартiв бухгалтерського облiку.
1.1. Акцiонерне товариство подає фiнансову звiтнiсть за скороченою формою у вiдповiдностi до вимог нацiональних стандартiв облiку та звiтностi.
Для пiдприємств, що складають фiнансову звiтнiсть за скороченою формою, не передбачене подання примiток до фiнансової звiтностi, затверджених наказом Мiнiстерства Фiнансiв України вiд 29 листопада 2000року 302(в редакцiї наказу вiд 28 жовтня 2003 року), з метою розкриття iнформацiї стосовно показникiв звiтностi.
Тому розкриття iнформацiї Акцiонерним товариством щодо видiв активiв та зобов'язань , власного капiталу не наводилось у складi фiнансових звiтiв.
1.2. Вартiсть чистих активiв Акцiонерного товариства вiдповiдає вимогам законодавства.
1.3. Статутний фонд Акцiонерного товариства сплачений у звiтному
перiодi у повному обсязi у вiдповiдностi з чинним законодавством та не змiнювався протягом перiоду, що перевiряється.
2. Розкриття iнформацiї згiдно вимог Мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi.
Акцiонерне товариство iнформацiю щодо видiв активiв, зобов'язань та власного капiталу згiдно вимог Мiжнародних стандартiв фiнансової не розкривало.

Інша інформація

д/н