Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "ННР"
Код за ЄДРПОУ33566544
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Товариства Давиденко Iван Сергiйович 14 Директор ТОВ "НР" У посадової особи емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини немає. 
2Голова Ревiзiйної комiсiї Канiвець Наталiя Вiкторiвна 14 спецiалист ТОВ "НР У посадової особи емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини немає. 
3Член Ревiзiйної комiсiї Волошин Геннадiй Вiкторович 11 спецiалист ТОВ "НР У посадової особи емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини немає. 
4Член Ревiзiйної комiсiї Радченко Сергiй Володимирович 11 заступник директора ТОВ "Торнадо" У посадової особи емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини немає. 
5Головний бухгалтер Щур Володимир Васильович 14 головний бухгалтер ТОВ "Торнадо" У посадової особи емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини немає. Звiльненний згiдно Наказу по Товариству вiд 31.10.2006р., про що була надана особлива iнформацiя у встановленi законодавством термiн. 
6Головний бухгалтер Антонова Вiкторiя Борисiвна бухгалтер ЗАТ "ННР" Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Призначена згiдно Наказу по Товариству вiд 31.10. 2006р., про що була надана особлива iнформацiю у встановлений законодавством термiн. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.