Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство `Анкер`
Код за ЄДРПОУ33544117
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудит достовiрностi показникiв рiчної фiнансовї зiтностi Закритого акцiонерного товариства `Анкер` проведено у вiдповiдностi з вимогами Стандартiв аудиту та етики Мiжнародної федерацiї бухгалтерiв, якi передбачають проведення перевiрки з метою збору достатньої iнформацiї про те, що звiтнiсть Товариства не мiстить суттєвих помилок.
Зiбраної пiд час аудиторської перевiрки iнформацiї достатньо для складання висновку про реальнiсть формування та правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку та фiнансовiй звiтностi Статутного капiталу Товариства станом на 31.12.2005р. та про реальнiсть активiв та пасивiв Товариства.
На нашу думку, надана iнформацiя дає дiйсне та повне уявлення про стан активiв, зобов`язань та власного капiталу Товариства.
Господарсько-фiнансова дiяльнiсть здiйснюється у вiдповiдностi з вимогами дiючого законодавства.
Прийнята система бухгалтерського облiку вiдповiдає Нацiональним положенням (стандартам) бухгалтерського облiку, законодавчим та нормативним вимогам.
На нашу думку, фiнансова звiтнiсть вiдображає достовiрно у всiх суттєвих аспектах фактичний фiнансовий стан Закритого акцiонерного товариства `Анкер`, станом на 31.12.2005 р., згiдно з Нацiональними положеннями (стандартами) бухгалтерського облiку та звiтностi та вiдповiдає вимогам законодавства.

Аудиторська фiрма `Стандарт-Плюс` свiдоцтво 3001 вiд 26.09.2002 р.

Інша інформація

д/н