Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство `Анкер`
Код за ЄДРПОУ33544117
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова Правлiння Римаренко Олег Григорович ТОВ `Санатор СКЛ`, директор Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Заступник голови Правлiння Солонiна Вiктор Миколайович Суб`єкт пiдприємницької дiяльностi з 2002р.(фiзична особа), юрисконсульт Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Член Правлiння Канчуковський Сергiй Анатолiйович Не працював Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
4Голова Ради Лахман Юрiй Миколайович ТОВ `Санатор СКЛ`, заступник директора Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
5Член Ради Лєбєдєва Свiтлана Едуардiвна ТОВ `Санатор СКЛ` Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
6Голова ревiзiйної комiсiї Щелокова Лариса Якiвна ТОВ `Санатор СКЛ`, головний бухгалтер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
7Головний бухгалтер Корсун Нiна Федорiвна ТОВ `Санатор СКЛ`, бухгалтер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.