Finance.ua
Назва емітентаТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "АВАНГАРД-Д"
Код за ЄДРПОУ33424167
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

фiнансового становища за 2005 рiк. Вiдповiдальнiсть за представлену для перевiрки фiнансову звiтнiсть несе керiвництво товариства. Нашим обов'язком є висловлення висновку стосовно цiєї iнформацiї та фiнансової звiтностi на пiдставi проведеного аудиту.
Господарське - фiнансова дiяльнiсть здiйснюється згiдно з чинним законодавством. Прийнята система бухгалтерського облiку вiдповiдає законодавчим та нормативним вимогам.
Методологiя й органiзацiя бухгалтерського облiку, господарсько-фiнансової дiяльностi, прийнята на товариствi вiдповiдає вимогам законодавчим й нормативним актам, дiючим на Українi.
Перевiрка проводилася у вiдповiдностi з Законом України "Про аудиторську дiяльнiсть", Нацiональними нормативами аудиту, з урахуванням Мiжнародних стандартiв аудиту. За цими нормативами ми повиннi спланувати й провести аудиторську перевiрку з метою отримання достатнього рiвня впевненостi у тому, що звiтнiсть не мiстить суттєвих перекручень.
Аудиторська перевiрка включає вивчення (шляхом тестування) доказiв, якi пiдтверджують показники у фiнансовiй звiтностi товариства. Також у перевiрку входить оцiнка використаних на товариствi принципiв бухгалтерського облiку й виявлення суттєвих помилок, та оцiнка загальних тверджень фiнансової звiтностi. Ми вважаємо, що проведена аудиторська перевiрка забезпечує розумну основу для формування висновку.
Надана iнформацiя дає дiйсне й повне уявлення про реальний склад активiв та пасивiв суб'єкта, що перевiрявся. Система бухгалтерського облiку, що використовувалася на товариствi, вiдп 

Інша інформація