Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Донбасхолдинг"
Код за ЄДРПОУ33330907
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторська перевiрка проведена Аудиторською фiрмою "ДонецькПрiорАудит", яка знаходиться за адресою: 83015 м Донецьк, вул. Артема, 131-а. Свiдоцтво про внесення до Реєстру суб'єктiв аудиторської дiяльностi 2892, видане рiшенням 109 АПУ вiд 23.04.2002р.

Аудитори провели аудиторську перевiрку фiнансового звiту ЗАТ "Донбасхолдинг" (який додається) станом на 31 грудня 2006р. Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал пiдприємства. Аудитори несуть вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки. Аудитори провели аудиторську перевiрку у вiдповiдностi з Мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти вимагають дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевiрки для отримання достатньої впевненостi, що фiнансовi звiти не мiстить суттєвих викривлень. Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностi використаної облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та загального представлення фiнансових звiтiв. Аудитори вважають, що отримали достатнi та вiдповiднi аудиторськi докази для висловлення думки.
За думкою аудиторiв, за винятком коригувань довгострокових фiнансових iнвестицiй (при наявностi таких), фiнансова звiтнiсть представляє достовiрно в усiх суттєвих аспектах фiнансовий стан ЗАТ "Донбасхолдинг" на 31 грудня 2006р. вiдповiдно до Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" 996-XIV вiд 16.07.1999 р., а також затверджених Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi.

Аналiз показникiв фiнансового стану.
На кiнець перiоду, що перевiряється, утворюється балансування на межi стабiльного фiнансово-господарського становища товариства.
Аналiз лiквiдностi свiдчить, що товариство здатне погасити свої короткостроковi зобов'язання, але не найбiльш лiквiдними активами. Фiнансова стiйкiсть товариства вiдповiдає прийнятим нормам i товариство вiдносно незалежне вiд зовнiшнiх джерел фiнансування.
В цiлому, фiнансовий стан ЗАТ "Донбасхолдинг" можна вважати задовiльним.

Інша інформація

Засновниками товариства є:
- ЗАТ "Луганська вугiльна компанiя" - 99.094%;
- ТОВ "Фiнансова компанiя "Лiдер" - 0.453%;
- ПП "ВАСАТ" - 0.453%.
Рiчний звiт за 2005р. було оприлюднено 27.09.06р. на сайтi www.finance.ua