Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Донбасхолдинг"
Код за ЄДРПОУ33330907
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Романцов Олексiй Володимирович МПП "Екологiя", директор Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.Змiни не вiдбувалися. 
2Головний бухгалтер Пашкова Лариса Iллiвна ТОВ "Фiнансова компанiя "Лiдер", головний бухгалтер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни не вiдбувалися. 
3Член правлiння Фiлiпенко Євген Миколайович ПП "ВАСАТ", директор Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Змiни на протязi року не вiдбувалися. 
4Голова наглядової ради Бабiн Сергiй Олександрович ТОВ "Ставр", юрист Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Дiє за дорученням вiд ТОВ "ФК "Лiдер", яке має у власностi 0.453% акцiй товариства. Змiни не вiдбувалися. 
5Член наглядової ради Панчук Геннадiй Леонiдович ТОВ "Охоронна агенцiя "Дельта-елiт", менеджер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Дiє за дорученням вiд ТОВ Схiденергоекспорт", яке має у власностi 0.453% акцiй товариства. Змiни не вiдбувалися. 
6Голова ревiзiйної комiсiї Шишова Марина Олександрiвна ТОВ "Луганськвуглепереробка", бухгалтер Судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Дiє за дорученням вiд ЗАТ "Луганська вугiльна компанiцiя", яке володiє 99.095% акцiй товариства. Змiни не вiдбувалися. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.