Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Сєвєродонецьке об'єднання АЗОТ"
Код за ЄДРПОУ33270581
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторська перевiрка проведена згiдно з Мiжнародними стандартами аудиту, зокрема, вiдповiдно до Мiжнародного стандарту аудиту 700 "Аудиторський висновок про фiнансову звiтнiсть", якi зобов'язують аудиторiв планувати й здiйснювати аудит з метою одержання обiрунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включав перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми та розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включала також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку згiдно Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку i суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв.
Ми пiдтверджуємо, що принципи облiкової полiтики Товариства застосовувалися при веденнi бухгалтерського облiку та не змiнювалися протягом 2006 року. Класифiкацiя та оцiнка активiв Товариства вiдповiдає вимогам Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi. Розмiр зобов'язань у фiнансовiй звiтностi вiдповiдає реальностi та результатам їх iнвентаризацiї за звiтний перiод. Структура та призначення власного капiталу визначенi Товариством об'єктивно та адекватно. Облiк правдиво i неупереджено вiдображає стан справ щодо розмiру фiнансового результату дiяльностi Товариства у 2006 роцi. Данi окремих форм фiнансової звiтностi Товариства вiдповiдають однi одним та даним бухгалтерського облiку.
На нашу думку, фiнансова звiтнiсть в основних суттєвих аспектах достовiрно та повно подає фiнансову iнформацiю про Товариство станом на 31.12.06р., згiдно з Мiжнародними стандартами аудиту та вiдповiдає вимогам чинного законодавства щодо органiзацiї бухгалтерського облiку i звiтностi в Українi та принципам облiкової полiтики Товариства та реально i точно вiдображає його фiнансовий стан на дату складання звiтностi.

Інша інформація

Послугами зберiгача та реєстратора товариство не користується.