Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Одеський завод iнженерного устаткування"
Код за ЄДРПОУ33216786
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Гороховський Валентин Васильович Директор ЗАТ "ОЗIУ" Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини нема. 
2Головнтй бухгалтер Вельмова Любов Василiвна 25 Головнтй бухгалтер ЗАТ "ОЗIУ" Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини нема. 
3Голова Наглядової ради Мороз Андрiй Вiталiйович Директор, ТОВ "Союз" Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини нема. 
4Член Наглядової ради Сапожнiков Микола Володимирович 28 Член Спостережної ради ВАТ ГСКБ "Грунтомаш" Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини нема. 
5Голова Ревiзiйної комiсiї Сапожнiков Василь Володимирович 14 Член Спостережної ради "Олим-круг" Посадова особа емiтента непогашеної судимостi за корисловi та посадовi злочини нема. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.