Finance.ua
Назва емітентаВiдкрите акцiонерне товариство "Закритий недиверсифiкований венчурний корпоративний iнвестицiйний фонд "Драга"
Код за ЄДРПОУ33052967
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Основні фактори, що впливають на діяльність емітента

Группа факторівОпис проблемСтупінь впливу на діяльність емітента*Які зміни, що прогнозуються, мають вплинути на підприємство
незначний впливсередній впливзначний вплив
Політичнінемає   немає 
Фінансово-економічнінемає   немає 
Виробничо-технологічнінемає   немає 
Соціальнінемає   немає 
Екологічнінемає   немає 
Приміткид/н

*У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про найбільш впливових конкурентів з основної продукції

Найменування продукції (виду продукції)*Найменування конкурентаКраїна походження конкурентаСтупінь конкуренції**
незначний впливсередній впливзначний вплив
д/н немає д/н   

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**У відповідній графі проставляється помітка "Х".

Інформація про основну продукцію, що виробляє (послуги, що надає) емітент

Найменування продукції (виду продукції)*Торгові марки, під якими здійснюється збут продукціїПатентний та інший правовий захист продукції (винаходи та ліцензії, які використовуються в продукції)Код товару (товарної групи) за ТНЗЕД**Одиниця виміруОбсяг виробництва в натуральних одиницяхОбсяг виробництва у грошовому виразі (у діючих цінах) (тис.грн.)Чистий доход (виручка від реалізації за звітний період) ) (тис.грн.)
Послуги з iнших видiв фiнансового посередництва, не включених до iнших угруповань д/н д/н 65.23 д/н 0.000 11376.800 11376.800 
Інші товари (послуги):0.000 0.000 
Усього:11376.800 11376.800 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації (у вартісному виразі).
**ТНЗЕД - "Товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності".

Інформація про сировинну базу та основні характеристики споживачів продукції (послуг) емітента та розподіл споживачів за регіонами України та зовнішніх ринках

Найменування продукції (виду продукції)*Сировинна база для виробництва (Україна, країни СНД, зарубіжжя)**Доля в загальному обсязі реалізації (за регіонами) (%)
УкраїнаКраїни СНД та БалтіїКраїни дальнього зарубіжжя
д/н д/н 0.000 0.000 0.000 
Усього:0.000 0.000 0.000 

*До переліку заносяться дані про продукцію (товари, роботи, послуги), обсяги реалізації якої становлять 10% та більше від загального обсягу реалізації.
**Заповнюють емітенти, які займаються виробництвом.

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

Вiдкрите акцiонерне товариство "Закритий недиверсифiкований венчурний корпоративний iнвестицiйний фонд "Драга" створене юридичними особами України шляхом передачi коштiв i участi в пiдприємницькiй дiяльностi Товариства з метою одержання прибутку згiдно з Цивiльним кодексом України, Господарським кодексом України, Законами України "Про власнiсть", "Про господарськi товариства", "Про зовнiшньоекономiчну дiяльнiсть", "Про цiннi папери i фондову бiржу", "Про Нацiональну депозитарну систему та особливостi електронного обiгу цiнних паперiв в Українi", "Про iнститути спiльного iнвестування (пайовi та корпоративнi iнвестцiйнi фонди)", iншими законодавчими актами України та рiшенням засновникiв.
Предметом дiяльностi Товариства є виключно проведення дiяльностi iз спiльного iнвестування.
Вiдкрите акцiонерне товариство "Закритий недиверсифiкований венчурний корпоративний iнвестицiйний фонд "Драга" зареєстроване Голосiївською районною у м.Києвi державною адмiнiстрацiєю 30.06.2004 р.

Інформація про організаційну структуру емітента

Органiзацiйна структура ЗНВКIФ "Драга" вiдсутня (управлiнням IСI займається компанiя з управлiння активами). Дочiрнi пiдприємства, фiлiї, представництва вiдсутнi.

Опис обраної облікової політики

Обрана облiкова полiтика ЗНВКIФ "Драга":
- метод нарахування амортизацiї - податковий метод;
- метод оцiнки вартостi запасiв - за первiсною вартiстю;
- метод оцiнки вартостi фiнансових iнвестицiй - за справедливою вартiстю.

Витяг з аудиторського висновку

Ми пiдтверджуємо, що рiчна фiнансова звiтнiсть вiдкритого акцiонерного товариства "Закритий недиверсифiкований венчурний корпоративний iнвестицiйний фонд "Драга" станом на 31.12.2006 року вiдповiдає прийнятiй в Українi системi бухгалтерського облiку i звiтностi, законодавчим нормам i вимогам та облiковiй полiтицi Пiдприємства та вiрно вiдображає по всiх iстотних аспектах фактичний фiнансовий стан на 31 грудня 2006 року за результатами дiяльностi за перiод з 01 сiчня 2006 року по 31 грудня 2006 року.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Немає.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Дiяльнiсть ЗНВКIФ "Драга" залежить, головним чином, вiд можливих змiн законодавства України з питань обiгу цiнних паперiв.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Протягом звiтного перiоду штрафiв та компенсацiй за порушення чинного законодавства не було.

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Фiнансування дiяльностi ЗНВКIФ "Драга" здiйснюється виключно з отриманого прибутку вiд поточної дiяльностi.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Загальний пiдсумок не виконаних на кiнець звiтного перiоду договорiв (за якими сторонами не проведений повний розрахунок) становить бiля 10,4 млн. гривень. Їх виконання суттєво не вплине на показники прибутковостi емiтента.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

Протягом 2007 року планується збiльшити портфель цiнних паперiв не менше, нiж до 12 млн. гривень. Iстотними факторами, якi можуть вплинути на дiяльнiсть емiтента, є можливi змiни у чинному законодавствi стосовно обiгу цiнних паперiв та оподаткування. Оскiльки емiтент є корпоративним венчурним фондом, його полiтика щодо дослiджень та розробок базується на спiвробiтництвi з компанiєю з управлiння активами емiтента.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

Протягом звiтного перiоду товариство акцiї власного випуску в акцiонерiв не викуповувало. Протягом звiтного перiоду бланки сертифiкатiв акцiй не замовлялись. Звiт за 2005 р. був оприлюднений 31.05.2006 р. на web-сайтi www.finance.ua. На дату складання звiтностi реєстратор ТОВ "Iнвест-М" дiє на пiдставi нової Лiцензiї вiд 22.01.07 р. АВ 189938, виданої ДКЦПФР.

Ознака рейтингового агентства 
Найменування рейтингового агентства, яке визначило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітунемає 
Дата визначення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента визначеної протягом календарного року, що передує поданню звітунемає. 
Ознака рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звіту 
Найменування рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітунемає 
Дата поновлення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента поновленої протягом календарного року, що передує поданню звітунемає.