Finance.ua
Назва емітентаВiдкрите акцiонерне товариство "Рiвнеенергопром"
Код за ЄДРПОУ32922875
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

У 2005 р. шляхом реорганiзацiї ТОВ "Рiвнеенергопром", яке було реорганiзовано у ВАТ "Рiвнеенергопром" за рiшенням зборiв учасникiв товариства. Розвиток дiяльностi пiдприємства здiйснювався у напрямку формування виробничих потужностей та пiдготовки до виробничої дiяльностi щодо майбутнiх перiодiв.

Інформація про організаційну структуру емітента

Головним органом правлiння є Установчi збори акцiонерiв. Виконавчим органом є Голова правлiння Товариства. Дочiрнiх пiдприємств та фiлiй Товариство не має.

Опис обраної облікової політики

Облiкова полiтика вiдповiдає принципам, закладеним в дiючому законодавствi. Товариство має затверджену облiкову полiтику вiдповiдно до вимог п. 5 ст. 8 Закону України <Про бухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi>. Облiкова полiтика Пiдприємства передбачає принципи та методи органiзацiї i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi, порядок складання звiтностi та iншi органiзацiйнi аспекти здiйснення господарської дiяльностi. Основоположення облiкової полiтики пiдприємства вiдповiдають прийнятим в Українi стандартам бухгалтерського облiку та дiючим нормативно-правовим актам щодо здiйснення господарської дiяльностi

Витяг з аудиторського висновку

Вiдповiдно до угоди б/н щодо проведення аудиторської перевiрки фiнансової звiтностi вiд 7 березня 2006р. мiж Вiдкритим акцiонерним товариством <РIВНЕЕНЕРГОПРОМ> /далi за текстом - Товариство/Замовник/ ВАТ <РIВНЕЕНЕРГОПРОМ>/ з однiєї сторони i ПП <Аудиторська компанiя <КРЕДО-АУДИТ> / далi за текстом Аудитор/з iншої сторони, яка здiйснює свою дiяльнiсть на пiдставi свiдоцтва суб'єкта аудиторської дiяльностi 2544 виданого за рiшенням Аудиторської палати України 100 вiд 30.03.2001р. i згiдно з Законом України <Про аудиторську дiяльнiсть> та Статутом, займається виключно наданням аудиторських послуг, проведена дiйсна аудиторська перевiрка фiнансової звiтностi ВАТ <РIВНЕЕНЕРГОПРОМ> за 2005рiк. - станом на 31.12.2005р.
Перевiрка проводилась у перiод з 07.03.2006р. по 10.03.2006р. (включно). Мiсце проведення перевiрки - офiсне примiщення ВАТ <РIВНЕЕНРГОПРОМ>, Рiвненська обл. м. Дубровиця, вул. Володимирська, буд. 3.
Аудиторська перевiрка проведена сертифiкованим аудитором Кисловим Сергiєм Олександровичем /сертифiкат аудитора серiї А за 004439, що виданий Аудиторською палатою України 26 грудня 2000 р.Аудиторська компанiя прийшла висновку, що враховуючи неможливiсть перевiрки фактiв, якi стосуються iнвентаризацiї активiв Товариства iз-за вiдсутностi участi аудиторiв в процесi iнвентаризацiї ми не можемо дати висновок по вказаних моментах, однак цi обмеження мають незначний вплив на фiнансову звiтнiсть та на структуру активiв та пасивiв Товариства, якi вiображено в балансi на 31.12.2005р.
Ми пiдтверджуємо те, що за винятком обмежень, якi зазначенi у попередньому абзацi, фiнансова звiтнiсть ВАТ <РIВНЕЕНЕРГОПРОМ>, у всiх суттєвих аспектах, повно вiдображає фiнансову iнформацiю про Товариство станом на 31 грудня 2005р. згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi i не мiстить суттєвих перекручень.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Головним видом дiяльностi Товариства є надання послуг. Основними послугами, що надає Товариство є послуги щодо надання фiнансових консультацiй.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

1. Низька платоспроможнiсть у замовникiв, та, як наслiдок, вiдсутнiсть замовлень.
2. Великi податки.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Факти сплати штрафiв та компепнсацiй протягом звiтного року Товариство не мало. Штрафнi санкцi та iншi компенсацiї до Товариства не застосовувались.

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Дiяльнiсть Товариства здiйснюється на умовах госпрозрахунку. Для фiнансування дiяльностi Товариства, використовуються як власний капiтал, так i позиковi кошти.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Наявнiсть укладених, але не виконаних договорiв за станом на кiнець звiтного року Товариство не має.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

Товариство планує покращити лiквiднiсть за рахунок продажу частини нелiквiдних активiв та вкладання отриманих вiд продажу коштiв у короткостроковi цiннi папери, що призведе на думку Товариства до збiльшення рентабельностi дiяльностi товариства, та створить певний базис для подальшого розвитку пiдприємства.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

Iншої iнформацiї, що може бути iстотною для iнвестора Товариство не має.

Ознака рейтингового агентства 
Найменування рейтингового агентства, яке визначило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата визначення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента визначеної протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Ознака рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звіту 
Найменування рейтингового агентства, яке поновило рейтингову оцінку емітента протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н 
Дата поновлення рейтингової оцінки емітента 
Інформація щодо рейтингової оцінки емітента поновленої протягом календарного року, що передує поданню звітуд/н