Finance.ua
Назва емітентаВIДКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРРЕСУРСЗАБЕЗПЕЧЕННЯ"
Код за ЄДРПОУ32917048
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

ВАТ "Укрресурсзабезпечення" було засноване 11 червня 2004р. Фiзичними особами та було зареєстроване Печерською районною у м. Київ адмiнiстрацiєю за 40132. Товариство було засноване на колективнiй власностi шляхом поєднання майна засновникiв товариства та формування статутного фонду у розмiрi 79 000 000 грн. Метою створення пiдприємства було здiйснення пiдприємницької, господарської, комерцiйної та iншої дiяльностi, пов'язаної з виробництвом товарiв, виконанням послуг, здiйснення зовнiшньоекномiчної дiяльностi, проведенням фiнансових та iнших операцiй для задоволення громадських потреб i отримання вiдповiдного прибутку.

Інформація про організаційну структуру емітента

2. Структура Товариства сформована на принципах єдиного господарського механiзму з подiлом по дiльницях, цехах, вiддiлах або iнших вiдокремлених пiдроздiлах якi створюються Товариством в залежностi вiд напрямкiв його дiяльностi та обсягiв робiт. Структурнi пiдроздiли не є юридичними пiдроздiлами i в своїй дiяльностi керуються Положеннями, якi затверджуються Директором Товариства. Органiзацiйна структура ВАТ "Укрресурсзабезпечення" створена вiдповiдно до вимог законодавства, Статуту товариства та затверджена рiшенням Зборiв акцiонерiв. Вищим органом Товариства є Збори акцiонерiв. Виконавчим органом є Голова правлiння Товариства, який пiдконтрольний Зборам Учасникiв i дiє вiд iменi Товариства в межах своєї компетенцiї.

Опис обраної облікової політики

3. Ведення бухгалтеського облiку вiдбувається згiдно принципам i методам передбаченими Нацiональми положеннями (стандартами) бухгалтерського облiку. В бухгалтерському облiку забезпечується неперервнiсть вiдображення операцiй та достовiрна оцiнка активiв, зобов'язань, капiталу, застосовуючи спрощену форму облiку iз застосуванням комп'ютерної бухгалтерської програми. Застосовується План рахункiв облiку активiв, капiталу, зобов'язань та господарських операцiй пiдприємства з врахуванням положень Iнструкцiї про застосування Плану рахункiв бухгалтерського облiку, затвердженої наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 30.11.1999р. 291. Аналiтичний облiк ТМЦ здiйснюється у вiдомостях облiку залишкiв матерiалiв в кiлькiсно-сумарному виразi. Метод визначення суми ТЗР - середнiй процент. Застосовується ведення бухгалтерського облiку окремих господарських операцiй: оцiнка запасiв (матерiалiв, сировини (топливо), комплектуючих виробiв i напiвфабрикатiв) при вiдпуску в виробництво або iншому вибуттi вiддбувається за методом середньозваженої собiвартостi. Нарахування амортизацiї в податковому облiцi вiдбувається згiдно ст. 8.6. ЗУ "Про оподаткування прибутку пiдприємств" в редакцiї ЗУ вiд 22.05.1997р. 283/97-ВР, з виправленнями та доповненнями в розрiзi груп, порядок формування яких встановлений п.п. 8.2.2. ст. 8 Закону про податок на прибуток. Облiк iнвентарної тари ведеться згiдно П(С)БО 7. Нарахування амортизацiї на основнi засоби здiйснюється прямолiнiйним методом, при встановленi строку корисного використання з дати введення в експлуатацiю. Встановлена вартiсна межа предметiв, що вiдносяться малоцiнних швидкозношуваних предметiв в сумi до 500 грн. Знос по МШП нараховується в розмiрi 100% амортизованiй сумi в першому мiсяцi використання. Строк використання нематерiальних активiв ведеться по кожному об'єкту окремо в момент зарахування його на баланс. Для iнформацiї про витрати пiдприємства використовуються бухгалтерськi рахунки класу 9 Плану рахункiв. Резервування коштiв на забезпечення оплати вiдпусток, додаткове пенсiйне забезпечення, забезпечення гарантiйних зобов'язань, iнших витрат та плетежiв не проводиться.

Витяг з аудиторського висновку

Аудиторська перевiрка проведена сертифiкованим аудитором Кисловим Сергiєм Олександровичем /сертифiкат аудитора серiї А за 004439, що виданий Аудиторською палатою України 26 грудня 2000 р.
За пiдготовку цiєї фiнансової звiтностi вiдповiдальнiсть несе керiвництво Товариства. Нашим обов'язком є висловлення висновку стосовно цiєї фiнансової звiтностi на пiдставi проведеного аудиту фiнансової звiтностi.
Перевiрка проводилася у вiдповiдностi з Нацiональними нормативами аудиту, якi використовуються пiд час проведення аудиторських перевiрок фiнансової звiтностi пiдприємств i перевiрок на вiдповiднiсть.
Ми вважаємо, що зiбраної пiд час аудиту iнформацiї достатньо для складання аудиторського висновку про стан фiнансової звiтностi ВАТ "Укрресурсзабезпечення". За перiод з 01.01.2004р. по 31.12.2004р. товариство здiйснювало облiк результатiв фiнансово-господарської дiяльностi з застосування програмних продуктiв щодо ведення бухгалтерського облiку. Облiк проводився з дотриманням принципiв та методiв ведення бухгалтерського облiку та з дотриманням нормативно-правових актiв законодавства України.
Аудиторська компанiя прийшла висновку, що враховуючи неможливiсть перевiрки фактiв, якi стосуються iнвентаризацiї активiв Товариства iз-за вiдсутностi участi аудиторiв в процесi iнвентаризацiї, ми не можемо дати висновок по вказаних моментах, однак цi обмеження мають незначний вплив на фiнансову звiтнiсть та на структуру активiв та пасивiв Товариства, якi вiдображено в балансi на 31.12.2004р.
Ми пiдтверджуємо те, що за винятком обмежень, якi зазначенi у попередньому абзацi, фiнансова звiтнiсть ВАТ "Укрресурсзабезпечення", у всiх суттєвих аспектах, повно вiдображає фiнансову iнформацiю про Товариство станом на 31 грудня 2004р. згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi та не мiстить суттєвих перекручень.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

Товариство не здiйснює виробництво продукцiї або надання послуг. Основними видами дiяльностi товариства є неспецiалiзована оптова торгiвля, та iншi види торгiвлi.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

д/н

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

Штрафи та компенсацiї за порушення чинного законодавства у звiтному перiодi до товариства не застосовувались.

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Обрана товариством полiтика фiнансування базується на засадах госпрозрахунку. Основними джерелами фiнансування дiяльностi товариства є власнi та запозиченi оборотнi кошти.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Наявнiсть укладених але ще не виконаних договорiв (контрактiв) у товариства вiдсутнiя.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

д/н

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

д/н