Finance.ua
Назва емітентаТовариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "МД Груп Кременчук"
Код за ЄДРПОУ32615024
Організаційно-правова формаВАТ

Опис бізнесу

Стисла історія підприємства, важливі події його розвитку

ТОВ "МД Груп Кременчук" створене згiдно рiшення засновникiв в 2003 роцi на пiдставi установчого договору. Товариство створене з метою об'єднання економiчних iнтересiв, матерiальних, трудових та фiнансових ресурсiв засновникiв для ведення пiдприємницької дiяльностi, спрямованої на задоволення потреб ринку товарами та послугами згiдно з предметом дiяльностi Товариства та забеспечення на цiй основi соцiально-економiчних потреб засновникiв, акцiонерiв та членiв трудового колективу пiдприємства.
ТОВ "МД Груп Кременчук" зареєстровано виконавчим комiтетом Кременчуцької мiської ради на пiдставi розпорядження 1010-Р вiд 20.08.2003 р.

Інформація про організаційну структуру емітента

Дочiрнiх пiдприємств та представництв Товариство не має.

Опис обраної облікової політики

Органiзацiя та методологiя бухгалтерського облiку на пiдприємствi здiйснюється у вiдповiдностi з чинним законодавством України та стандартами НСБО.

Витяг з аудиторського висновку

Згiдно з висновком аудитора, за винятком окремих моментiв, якi мають несуттєвий вплив на фiнансове становище Товариства, фiнансовi звiти справедливо й достовiрно вiдображають фiнансовий стан ТОВ "МД Груп Кременчук" станом на 31.12.2004 р., а також результат його дiяльностi за минулий рiк, згiдно з нацiональними стандартами бухгалтерського облiку i вiдповiдають наказу МФУ вiд 17.11.1999 р. 282, iз змiнами та доповненнями.

Інформація про основні види товарів або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, надання послуг

На протязi звiтного перiоду Товариство здiйснювало оптово-роздрiбний продаж металопрокату. Емiтент здiйснює закупiвлю та реалiзацiю в Українi чорного металопрокату та iнших виробiв з чорних металiв в асортиментi, виробництва вiтчизняних металургiйних комбiнатiв ("Запорiжсталь", МК iм.Iллiча, Днiпропетровський МЗ iм.Комiнтерну, Донецький маталопрокатний завод) дрiбно-гуртовими партiями та вроздрiб зi складiв у мiстi Києвi, Днiпропетровську та Днiпродзержинську.

Основнi споживачi продукцiї емiтента: ВАТ "Кременчуцький завод дорожнiх машин", ТОВ "Крус", населення. Необхiднiсть в послугах, якi надає Товариство завжди актуальна. Основнi конкуренти: ТОВ "УГМК", ТОВ "Ратмiр", ТОВ "Текс-будрегiон" та iншi пiдприємства Днiпропетровського регiону.

Інформація щодо істотних проблем, які впливають на діяльність емітента

Велика конкуренцiя на ринку послуг, якi надає Товариство.

Інформація про факти виплати штрафів і компенсацій за порушення чинного законодавства

На протязi звiтного перiоду на ТОВ "МД Груп Кременчук" було накладено штрафнi санкцiї:

1. Державною податковою iнспекцiєю (за результатами перевiрки по ПДВ). Податкове повiдомлення вiд 01.11.2004 р. Сплачено штраф у розмiрi 5708 грн.

2. Державною податковою iнспекцiєю (за результатами перевiрки по податку на прибуток). Податкове повiдомлення вiд 01.11.2004 р. Сплачено штраф у розмiрi 7135 грн.

Опис обранної політики щодо фінансування діяльності емітента

Фiнансування дiяльностi ТОВ "МД Груп Кременчук" здiйснюється за рахунок власних обiгових коштiв.

Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів)

Всi договорнi угоди виконанi в рамках поточного року.

Прогнози та плани щонайменше на рік про діяльність емітента

Збiльшення обсягу товарооберту.

Інша інформація, що може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента

Iнша суттєва iнформацiя вiдсутня.