Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Полтавська фiрма "Ворскла".Виробництво одягу.Iмпорт.Експорт."
Код за ЄДРПОУ00309708
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Ми провели аудиторську перевiрку наступних фiнансових звiтiв:
-Баланс(форма1) станом на 31.12.05 рiк.
-Звiт про фiнансовi результати за 2005 рiк.
-Звiт про рух грошових коштiв за 2005рiк.
-Звiт про власний капiтал за 2005 рiк.

Вiдповiдальнiсть за цi фiнансовi звiти несе управлiнський персонал ЗАТ "Полтавська фiрма "Ворскла". Аудитор несе вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi аудиторської перевiрки.
Аудитор провiв перевiрку у вiдповiдностi з вимогами та положеннями Закону України "Про аудиторська дiяльнiсть" та Мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти зобов"язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання обгрунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень.Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми й розкриття iнформацiї й фiнансових звiтах. Аудиторська перевiрка включає також оцiнку застосованих принципiв бухгалтерського облiку i суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Аудитор вважає, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує обгрунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.
Аудитор не може дати висновок по питанню вiдповiдностi здiйснення касових операцiй вимогам чинному законодавсту, в зв"язку з обмеженням наданої iнформацiї. З зв"язку з неможливiстю перевiрки фактiв, якi стосуються неучастi аудитора в iнвентаризацiї активiв, зобов"язань, ми також не можемо дати висновок по вказаним моментам, однак цi обмеження мають незначний вплив на фiнансову звiтнiсть та на стан справ в цiлому.
На нашу думку, за винятком впливу вiдхилень, що вказанi вище, фiнансовi звiти достовiрно вiдображають фiнансовий стан ЗАТ "Полтавська фiрма "Ворскла" станом на 31 грудня 2005 року, а також результати дiяльностi за 2005 рiк згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.

Інша інформація

д/н