Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство Виробничо-торгова швейна фiрма `Дана`
Код за ЄДРПОУ00309358
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудиторський висновок складено згiдно Нацiонального нормативу аудиту 26, розробленого Аудиторською палатою України на пiдставi Закону України `Про аудиторську дiяльнiсть`, затвердженого Верховною Радою України вiд 22.04.1993 р., з урахуванням досвiду Мiжнародних стандартiв аудиту у вiдповiдностi з `Вимогами до аудиторського висновку при поданнi регулярної iнформацiї акцiонерними товариствами та пiдприємствами емiтентами облiгацiй (крiм банкiв) до Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку України` вiд 17.11.2004 року за 484.
Аудиторська перевiрка проведена з метою збору достатнiх доказiв для аудиторського висновку. Аудитор вважає, що за час перевiрки зiбрано достатнiй обсяг iнформацiї для висновку.
Для пiдготовки фiнансових звiтiв Пiдприємство використало Положення (Стандарти) бухгалтерського облiку в Українi. В представлених звiтних формах повнiстю вiдображена фiнансово-господарська система ЗАТ `Виробничо-торгова швейна фiрма `Дана` за 2005 р.
Наслiдки проведеної аудиторської перевiрки свiдчать, що фiнансовi звiти подають достовiрно, в усiх суттєвих аспектах фiнансовий стан Пiдприємства станом на 31 грудня 2005року, а також результат його дiяльностi та рух грошових коштiв за звiтний перiод, згiдно з Нацiональними нормативами аудиту, i вiдповiдають чинному законодавству, iснуючим нормативам та прийнятої облiкової полiтики.
За резульататами проведеної перевiрки Аудиторська фiрма `Прiоритет-К` пiдтверджує реальнiсть та вiдповiднiсть статей `Балансу` (ф. 1) станом на 31.12.2005р., достовiрнiсть `Звiту про фiнансовi результати (ф. 2), `Звiту про рух грошових коштiв` (ф. 3), `Звiту про власний капiтал` (ф. 4), `Примiток до рiчної фiнансової звiтностi` (ф. 5) ЗАТ Виробничо-торгова швейна фiрма `Дана` за 2004р.
Станом на 31.12.2005р.:
1) коефiцiєнт загальної лiквiдностi дорiвнює 1.00;
2) коефiцiєнт поточної (промiжної) лiквiдностi дорiвнює 0.6-0.8;
3) коефiцiєнт абсолютної (термiнової) лiквiдностi дорiвнює >0 збiльшення;
4) коефiцiєнт фiнансової стiйкостi (автономiї) дорiвнює 0,5;
5) коефiцiєнт структури капiталу (фiнансування) дорiвнює <1 зменшення.

Інша інформація

немає