Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Швейне пiдприємство "Юнiсть"
Код за ЄДРПОУ00309246
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Президент Патрiк Девiд Крабе Пiдприємець з Англiї Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
2Заступник голови правлiння Фiлiп Смiт Комп. "Балтiк Україна", ген. директ. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
3Заступник голови правлiння Лагута Вiра Петрiвна 11 Директор з економ., ЗАТ "Юнiсть" Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
4Голова спостережної ради Сердюк Дмитро Андрiйович ЗАТ "Бi Сi Томс енд Ко", гол. правл. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
5Член спостережної ради Бейт Томс "Бi Сi Томс енд Ко",керуючий Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
6Член Спостережної ради Бертран Кост "Кью.I.ес iнвестменс" директор. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
7Член Спостережної ради Катрiн Левiн "Бi Сi Томс енд Ко", офiс-менедж. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
8Член Спостережної ради Мошкало Iрина Вiкторiвна "Бi Сi Томс енд Ко", офiс-менедж. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
9Член Спостережної ради Краснокутська Iрина Володимирiвна "Бi Сi Томс енд Ко", офiс-менедж. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
10Член Спостережної ради Хеда Свiтлана Миколаївна "Бi Сi томс енд Ко", юрист Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
11Голова Ревiзiйної комiсiї Статнiкова Марiя Михайлiвна ЗАТ "ШП "Юнiсть", iнженер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Змiн не було. 
12Головний бухгалтер Беляєва Людмила Борисiвна Київський регiон. центр держ. земельного кадастру. Головний бухгалтер. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не було. Змiн не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.