Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Арсанiя"
Код за ЄДРПОУ00309111
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Вигiвський Петро Iванович 25 Директор зАТ"Фiрми"Арсанiя" Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
2Член правлiння Костюшко Надiя Володимирiвна 10 Головний iнженер ЗАТ"фiрми"Арсанiя" Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
3Член правлiння Вигiвський Микола Олексiйович Головний механiк ЗАТ"фiрми"Арсанiя" Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
4Голова ревiзiйної комiсiя Александрова Ганна Олександрiвна Александрова Г.О про себе данi не надавала. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
5Голова спостережної ради Вайнберг Михайло Семенович 26 Вайнберг М.С про себе данi не надавав. Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. 
6Член спостережної ради Андрiєнко Лариса Володимирiвна Андрiєнко Л.В данi про себе не надавала. Протягом звiтного перiоду змiни в складi посадових осiб не вiдбулись . Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
7Член спостережної ради Винарський Марк Мойсейович Винарський М.М. данi про себе не надавав. Протягом звiтного перiоду змiни в складi посадових осiб не вiдбулись . Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
8Головний бухгалтер- член правлiння Кухарчук Галина Радиславiввна 10 заступник головного бухгалтера ЗАТ"Арсанiя" Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду вiдбулись за наказом ВК-45 вiд 17 березня 2005 року. 
9Член спостережної ради Грiпас Петро Анатолiйович Грiпас П.А про себе данi не надавав. Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб не вiдбулись . 
10член правлiння Вовченко Наталя Василiвна Вовченко Н.В. про себе данi не надавала. Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб не вiдбулись протягом звiтного перiоду. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.