Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Арсанiя"
Код за ЄДРПОУ00309111
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Наведенi показники станом на 31/12/2004 р. свiдчать про покращення фiнансового стану ЗАТ"Трубосталь", iнвестицiйна привабливiсть пiдприємства залишається на високому рiвнi та має тенденцiю до полiпшення .
Аудитор не може передбачити майбутнi подiї чи обставини, якi можуть спричинити погiршення показникiв дiяльностi пiдприємства. Тому вiдсутнiсть в аудиторському висновку будь-яких тверджень про стiйкiсть пiдприємства не може розглядатися як гарантiя його спроможностi продовжувати свою дiяльнiсть безперервно. Ймовiрне iснування подiй або обставин, якi можуть стати пiдставою для значних сумнiвiв, щодо стiйкостi суб"єкта господарювання.
В результатi проведеного аналiзу можна зробити висновок, що фiнансовий стан пiдприємства стiйкий та має значну тенденцiю до покращення, всi показники вiдповiдають нормативним вимогам.

Інша інформація

У 2004 роцi Товариство додатково акцiй не випускало i рiшення про випуск не приймало. Торгiвля цiнними паперами Товариства на органiзацiйно- оформлених ринках не вiдбувалась. Змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 29/10/2004 (протокол 6 вiд 29/10/04)