Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Арсанiя"
Код за ЄДРПОУ00309111
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Вигiвський П.I 24 Директор зАТ"Фiрми"Арсанiя" Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
2Член правлiння Костюшко Н.В Головний iнженер ЗАТ"фiрми"Арсанiя" Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
3Член правлiння Вигiвський М.О Головний механiк ЗАТ"фiрми"Арсанiя" Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
4Голова ревiзiйної комiсiя Александрова А.О. д/в Протягом звiтного перiоду змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 6 вiд 29/10/04) Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
5Голова спостережної ради Вайнберг М.С 25 д/в Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 6 вiд 29/10/04) 
6Член спостережної ради Андрiєнко Л.В д/в Протягом звiтного перiоду змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 6 вiд 29/10/04) Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
7Член спостережної ради Винарський М.М д/в Протягом звiтного перiоду змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв(протокол 6 вiд 29/10/04 ). Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
8Головний бухгалтер- член правлiння Кухарчук Г.Р. 10 заступник головного бухгалтера ЗАТ"Арсанiя" Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 6 вiд 29/10/04) 
9Член спостережної ради Грiпас П.А д/в Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 6 вiд 29/10/04) 
10член правлiння Вовченко Н.В д/в Посадовi особи товариства непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 6 вiд 29/10/04) 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.