Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Виробничо-комерцiйна фiрма "Леся"
Код за ЄДРПОУ00309097
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Фiранський Юрiй Антонович Фiранський Ю.А даннi про себе не надавав. Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
2Заступник голови правлiння Цал-Цалко Ольга Андрiївна 26 ЗАТ"ВКФ"Леся" Головний iнженер Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
3Секретар правлiння Ружицька Лариса Анатолiївна Начальник ВК ЗАТ"ВКФ"Леся" Змiни в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду вiдбулись за рiшенням спостережної ради вiд 26/07/04. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
4Член правлiння Костеченко Майя Миколаївна Виконавчий директор ЗАТ"ВКФ"Леся" Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
5Член правлiння- Головний бухгалтер Климець Тетяна Iванiвна ЗАТ"ВКФ"Леся"" Головний бухгалтер Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
6Член правлiння Мосiйчук Жанна Степанiвна ЗАТ"ВКФ"Леся" Начальник дiльницi Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
7Член правлiння Андрiанова Людмила Давидiвна ЗАТ ВКФ"Леся" Завiдувач виробництва Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
8Член правлiння Дiденко Валентина Петрiвна 11 ЗАТ"ВКФ"Леся" Начальник ВТК Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
9Член правлiння Цаплiн Борис Вячеславович ЗАТ"ВКФ"Леся" Начальник комерцiйного вiддiлу Змiни в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не вiдбулось . Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
10Голова ревiзiйної комiсiї Матушевська Нiна Антонiвна ЗАТ"ВКФ"Леся" Заступник головного технолога Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
11Голова Спостережної Ради Сиченко Микола Вiкторович Голова спостережної ради даннi про себе не надавав. Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
12секретар Спостережної ради Зубов Олександр Олексiйович секретар спостережної ради даннi про себе не надавав Змiн в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду не було. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають. 
13Член спостережної ради Хиля Алла Павлiвна член спостережної ради даннi про себе не надавали. Посадовi особи непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не мають . змiни в складi посадових осiб протягом звiтного перiоду вiдбулись за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 1 вiд 21/09/05 Р.). 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.