Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Дом моделей"
Код за ЄДРПОУ00308956
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Щербакова Дiна Анатолiївна ЗАТ "Вега", економiст Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" у 2006 роцi не вiдбувалось. 
2Голова Спостережної ради Гайдук Олена Володимирiвна 19 ЗАТ "Вега", директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" протягом 2006 р. не вiдбувалось. 
3Член Спостережної ради Федосiїва Галина Вадимiвна ЗАТ "Вега", заступник директора з комерцiйних питань Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" протягом 2006 року не вiдбувалось. 
4Член Спостережної ради Костишина Людмила Олександрiвна ЧП "Калмикова", швачка Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" протягом 2006 р. не вiдбувалось. 
5Голова ревiзiйної комiсiї Васiна Галина Маколаївна ЗАТ "Вега", констуктор верхнього одягу Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Обрана на посаду рiшенням загальних зборiв акцiонерiв,якi вiдбулись 29.09.06 р. Поповия Ярослава Iванiвна звiльнено з посади рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 29.09.2006 р. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.