Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДОМ МОДЕЛЕЙ"
Код за ЄДРПОУ00308956
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Директор Щербакова Дiна Анатолiївна ЗАО "Вега", економiст Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiни у складi посадових осiб протягом 2005 року не вiдбувались. 
2Голова Спостережної ради Гайдук Олена Володимирiвна 18 Закрите акцiонерне товариство "Вега", директор Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" у 2005 роцi не вiдбувалось. 
3Член Спостережної ради Федосеєва Галина Вадимiвна ЗАТ "Вега", заступник директора з комерцiйних питань Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiн у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" у 2005 роцi не вiдбувалось. 
4Член Спостережної ради Костишина Людмила Олександрiвна ЧП "Калмикова",швачка Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiни у персональному складi посадових осiб ЗАТ "Дом моделей" у 2005 роцi не вiдбувались. 
5Голова ревiзiйної комiсiї Попович Ярослава Iванiвна ЗАТ "Дом моделей", бухгалтер Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Змiни у складi персонального составу ЗАТ "Дом моделей протягом 2005 року не вiдбувались 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.