Finance.ua
Назва емітентаЗАТ `Чернiгiвська взуттєва фабрика ` Берегиня`
Код за ЄДРПОУ00308376
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

На нашу думку, крiм впливу коригувань, якi могли б бути можливi, при участi аудитора у проведенi iнвентаризацiї основних засобiв, нематерiальних активiв та запасiв, фiнансова звiтнiсть закритого акцiонерного товариства складена на основi дiйсних облiкових даних i у всiх суттєвих аспектах достовiрно i повно подає фiнансову iнформацiю про товариство станом на 31.12.2006 згiдно з нормативними вимогами та прийнятою облiковою полiтикою щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.
Форми фiнансової звiтностi взаємно повiязанi i вiдповiдають одна однiй.
На нашу думку фiнансова звiтнiсть в усiх суттєвих аспектах достовiрно подає iнформацiю про склад необоротних та оборотних активiв за їх видами та iнформацiю про зобовiязання вiдповiдно до встановлених нормативiв та П(С)БО. Iнформацiя про власний капiтал та рух грошових коштiв у фiнансовiй звiтностi в усiх суттєвих аспектах розкрита достовiрно вiдповiдно до П(С)БО.
Статутний фонд сплачено повнiстю.
Iнформацiя про фiнансовi результати розкрита достовiрно.
Пiдприємство прибуткове, лiквiдне, фiнансово залежне вiд залучення позичених коштiв з достовiрним розмiром чистих активiв.

Інша інформація

Товариство послугами зберiгача, депозитарiю не користується. Юридичної особи, яка уповноважена товариством виплачувати дохiд за ЦП немає.
Протягом звiтного перiоду товариство цiннi папери не випускало.

Продовження порядку денного:
7) Затвердежння нової редакцiї положення про Дирекцiю Товариства.
8) Затвердежння нової редакцiї положення про Ревiзiйну комiсiю Товариства.