Finance.ua
Назва емітентаЗАТ `Чернiгiвська взуттєва фабрика ` Берегиня`
Код за ЄДРПОУ00308376
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Генеральний директор Бас Нiна Павлiвна 19 ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, головний iнженер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
2Член дирекцiї, заступник генерального директора Кузьменко Михайло Iванович 14 ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, начальник вiддiлу матерiально-технiчного постачання Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
3Член дирекцiї Рябчук Олена Костянтинiвна 13 ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, начальник ПВВ Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа звiльнена за рiшенням Наглядової ради (протокол 6 вiд 07.02.06). 
4Член дирекцiї Лещенко Наталiя Сергiївна 14 ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, начальник ВП та ЗП Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
5Член дирекцiї Кущик Антонiна Миколаївна 11 ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, товарознавець вiддiлу матерiально-технiчного постачання Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
6Голова Спостережної Ради Садовська Олена Анатолiївна ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, товарознавець вiддiлу збуту та маркетингу Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
7Член Спостережної Ради Стоян Лариса Олексiївна ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, старший майстер виродничої дiльницi 3 Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
8Член дирекцiї, заступник -генерального директора-головний бухгалтер Кобижча Катерина Миколаївна 15 ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, заступник головного бухгалтера Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
9Голова ревiзiйної комiсiї Ященко Наталiя Анатолiївна ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, iнженер з пiдготовки виробництва Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 
10Член Спостережної Ради Демченко Iрина Миколаївна ЗАТ `ЧВФ `Берегиня`, iнженер технiчної лабораторiї Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Протягом звiтного перiоду змiн посадової особи не було. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.