Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Чернiгiвська взуттєва фабрика " Берегиня"
Код за ЄДРПОУ00308376
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Генеральний директор Бас Нiна павлiвна 16 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", головний iнженер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. На протязi звiтного перiоду посадова особа не змiнювалась. 
2Член дирекцiї Скобельський Микола Вiцентович 16 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", головний iнженер Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
3Член дирекцiї Кузьменко Михайло Iванович 12 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", начальник вiддiлу постачання Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
4Член дирекцiї Рябчук Олена Костянтинiвна 12 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", начальник ПВВ Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
5Член дирекцiї Лещенко Наталiя Сергiївна 12 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", начальник ВОТ та ЗП Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
6Член дирекцiї Кущик Антонiна Миколаївна 10 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", старший майстер цеху 2 Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
7Голова спостережної Ради Садовська Олена Анатолiївна ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", товарознавець вiддiлу збуту та маркетингу Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
8Член спостережної Ради Шевченко Лариса Олександрiвна ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", товарознавець вiддiлу збуту та маркетингу Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
10Голова ревiзiйної комiсiї Сила Надiя Микитiвна 14 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", начальник цеху 2 Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.Звiльнено з посади за рiшеннiм загальних зборiв вiд 20/05/04р. (протокол 10 вiд 20/05/04р.) 
11Головний бухгалтер Кобижча Катерина Миколаївна 13 ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", заступник головного бухгалтера Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.На протязi звiтного перiоду посадова особа на посадi не змiнювалась. 
12Голова ревiзiйної комiсiї Ященко Наталiя Анатолiївна ЗАТ "ЧВФ"Берегиня", iнженер з пiдготовки виробництва Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.Призначено на посаду за рiшеннiм загальних зборiв вiд 20/05/04р. (протокол 10 вiд 20/05/04р.) 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.