Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Лугань"
Код за ЄДРПОУ00308005
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

На нашу думку фiнансовi звiти справедливо та достовiрно вiдображають фiнансовий стан ЗАТ "Лугань" станом на 31 грудня 2006року, її фiнансовi результати за рiк, що минув , на зазначену дату, у вiдповiдностi до концептуальної основи Нацiональних стандартiв та Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в України".
На пiдставi проведеної аудиторської перевiрки у визначених обсягах ми висловлюємо думку стосовно:
-У наказi про облiкову полiтику ЗАТ "Лугань" , на нашу думку розкритi не всi принципи, методи i процедури, якi використовувались для складання фiнансового звiту.
-У 2006роцi перед складанням рiчної фiнансової звiтностi не була проведена iнвентаризацiя необоротних активiв i запасiв, у порушення п.3.б Iнструкцiї "Про проведення iнвентаризацiї".
-Розкриття у рiчному звiтi iнформацiї щодо основних засобiв за 2006рiк, вiдповiдає вимогам П(С)БО 7 "Основнi засоби". Для основних засобiв, якi використовуються на пiдприємствi i мають нульову залишкову вартiсть, не установленi величини справедливої i лiквiдацiйної вартостi.
-Розкриття у рiчному звiтi iнформацiї щодо фiнансових iнвестицiї за 2006рiк, вiдповiдає вимогам П(С)БО 12 "Фiнансовi iнвестицiї".
-Iнформация щодо запасiв, яка надана безпосередньо у фiнансових звiтах, вiдповiдає вимогам П(С)БО 9 "Запаси".
-Iнформацiя щодо дебiторської заборгованостi розкрита достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, вiдповiдно вимогам П(С)БО 10 "Дебiторська заборгованiсть".
-Iнформацiя про зобов"язання розкрита справедливо i достовiрно, вiдповiдно
-Iнформацiя щодо отриманого за звiтний перiод чистого прибутку, яка надана у фiнансових звiтах, розкрита достовiрно, вiдповiдно до вимог П(С)БО "Доходи" i "Витрати". Прибуток за 2006рiк у сумi 484,7тис.грн. залишився нерозподiленим на рахунку 441 "Прибуток нерозподiлений"
-Розкриття у рiчному звiтi iнформацiї про власний капiтал, вiдповiдає вимогам П(С)БО. Згiдно зi статутом ЗАТ "Лугань" i данних бухгалтерського рахунку "Статутний капiтал" за станом на 31 грудня 2006року, статутний капiтал складає 824472,00грн., який подiлений на 1648944штук простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 0,50грн. кожна. Свiдоцтво про реєстрацiю випуску акцiй ЗАТ "Лугань" видане Луганським територiальним Управлiнням ДКЦПФР 18 лютого 1999року за 40/12/1/99. Станом на 31.12.2006року статутний капiтал сплачений повнiстю. Протягом звiтного року додатковий випуск акцiй не здiйснювався. Iнший додатковий капiтал у 2006роцi був зменшений на 81,1тис.грн., суму амортизацiї по безкоштовно отриманiм активам. На кiнець звiтного року власний капiтал у структурi загального капiталу складає 84,4%.
-На кiнець звiтного року чистi активи ЗАТ Фiрма "Луганськмеблi" бiльше розмiру статутного капiталу, що вiдповiдає вимогам п.3 ст.155 "Статутний капiтал акцiонерного товариства" Цивiльного Кодексу України.
-У 2006роцi змiн у складi посадових осiб емiтента не було.
-Особлива iнформацiя протягом звiтного року до ДКЦПФР не подавалася.
Iншi дiї, якi протягом звiтного року могли вплинути на фiнансово-господарський стан емiтента та призвести до значної змiни вартостi його цiнних паперiв, не вiдбувалися.

Інша інформація

Д/н