Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Лугань"
Код за ЄДРПОУ00308005
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння, генеральний директор Савченко Олег Валентинович 11 Заст.генерального директора з ваиробництва i збуту ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Обрано за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р. (протокол 1) 
2Заст.голови правлiння, нач.юрид.вiддiлу Сахно Наталiя Володимирiвна Начальник юридичного вiддiлу ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає.Обрано за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р.(протокол 1) 
3Член правлiння, заступник генерального директора з економiки Сухаревська Любов Анатолiївна 14 Заступник генерального директора з економiкi ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Обрано за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р.( протокол 1) 
4Член правлiння,заст.ген. директора Запорощенко Олена Миколаївна 20 Начальник ремонтно-будiвного цеху ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає.Обрано за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р.(протокол 1). 
5Член правлiння, головний бухгалтер Салiмон Олена Володимирiвна Заступник головного бухгалтера ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає.Обрано до складу правлiння за рiшення загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р.( протокол 1) 
6Голова Наглядової ради,директор ТОВ "Компанiя "Луганське взуття" Чернуха Владислав Вiкторович Заст.нач. виробничого вiддiлу ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Обрано за рiшення загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р.(протокол 1) 
7Член Наглядової ради, гол. мех. Пукась Василь Гордiйович 24 Головний механiк ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Обрано за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р.(протокол 1) 
8Член Наглядової ради Сичова Олена Валентинiвна Менеджер вiддiлу мкркетингу та реалiзацiї ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Обрано за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005 р.(протокол 1) 
9Голова ревiзiйної комiсiї, директор ПП Лугтекстильвзуття" Маiсая Паата Гiвiйович 12 Заст.директора ДП ЛФЛО ЗАТ "Лугань" Непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини немає. Обрано за рiшення загальних зборiв акцiонерiв 15.09.2005р. (протокол 1) 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.