Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Лугань"
Код за ЄДРПОУ00308005
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

У застосованнiй облiковiй полiтицi ЗАТ "Лугань"належить робити змiни , у зв"язку з внесенням Мiнфiном змiн у стандарти бухгалтерськогго облiку.
Ми не спостерiгали за проведенням iнвентаризацiї товарно-матерiальних запасiв на 1 листопада 2004 року,оскiльки ця дата передувала призначенню нас аудиторами товариства.Через характер облiкових записiв товариства, ми не мали змоги перевiрити кiлькiсть товарно-матерiальних запасiв за допомогою iнших процедур.
За нашою думкою, реєстр дебiторської заборгованостi дає достовiрне та об"єктивне уявлення про дебiторську заборгованiсть товариства за 2004 рiк.
В ходi аулиторської перевiрки виявленi незначнi помилки,якi не впливають на фiнансову звiтнiсть товариства та не спотворюють реальний фiнансовий стан перевiряємого товариства за звiтний перiод.
За нашою думкою, узагальнена фiнансова звiтнiсть в усiх суттєвих аспектах узгоджується з фiнансовою звiтнiстю пiдроздiлiв, на пiдставi якої вона пiдготовлена.
Фiнансова звiтнiсть достовiрно i об"єктивно вiдображає фiнансовий стан товариства на 31 грудня 2004р.i результати його дiяльностi, а також рух грошових коштiв за 2004 рiк.
Аудитор вважає за можливе пiдтвердити, що надана iнформацiя свiдчить про вiдповiднiсть здiйсненої господарсько-фiнансової дiяльностi дiючому законодавству.
У нашому аудиторському висновку вiд 29 серпня 2005р. ми висловили умовно-позитивну думку про фiнансову звiтнiсть.

Інша інформація

Д/н