Finance.ua
Назва емітентаАКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ЗАКРИТОГО ТИПУ "БУДИНОК МОДЕЛЕЙ "ХРЕЩАТИК"
Код за ЄДРПОУ00307307
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Проведеною аудитоською перевiркою пiдтверджується валюта балансу Пiдприємства станом на 31.12.2004 року в сумi 3 160,3 тис. грн (три мiльйони сто шiстдесят тисяч триста грн.).
Пiдтверджується визнання, класифiкацiя та оцiнка активiв у бухгалтерському облiку пiдприємства, його фiнансових результатiв дiяльностi, задекларованих у звiтностi.
Матерiали аудиторської перевiрки пiдтверджують достовiрнiсть та повноту фiнансової звiтностi пiдприємства станом на 31.12. 2004 року, її вiдповiднiсть чинному законодавству України, прийнятої облiкової полiтики, дiючим нормативам, первинним бухгалтерським документам, синтетичному та аналiтичному облiку.
На думку аудитора, фiнансовi звiти пiдприємства, складенi станом на 31.12.2004 року, справедливо i достовiрно вiдображають фiнансовий стан пiдприємства згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi, а також результати дiяльностi та рух грошових коштiв за 2004 рiк, згiдно з нормативними вимогами щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi.

Інша інформація

Пiдприємство обслуговує незалежний реєстратор ТОВ "Мiжгалузевий реєстрацiйний центр", м. Київ, пр-кт Глушкова,1. Лiцензiя АА 119901.
Аудиторська перевiрка фiнансової звiтностi емiтента проводилась незалежним аудитором Лахно Т. А.,Свiдоцтво про внесення до Реєстру суб"єктiв аудиторської дiяльностi 2763 вiд 30.11.2001 року.
Кiлькiсть акцiонерiв Товариства - 73, в тому числi 2 юридичних особи. Акцiй, що належать державi, немає; акцiї привiлейованi iменнi та на пред"явника не випускалися.
Рiчний звiт буде опублiковано на сайтi одного з iнформацiйних агенств,з яким Агенство з розвитку iнфраструктури фондового ринку України уклало вiдповiдний договiр.