Finance.ua
Назва емітентаАкцiонерне товариство закритого типу "Україна"
Код за ЄДРПОУ00307230
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Кузьмiнський Борис Павлович 21 Директор Житомирської панчiшної фабрики Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
2Член правлiння Богатова Олена Василiвна 15 Статуправлiння (м. Житомир), економiст Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
3Член правлiння Берладiн Iван Васильович 36 ВАТ "Електровимiрювач", головний iнженер Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
4Член правлiння Пивовар Тетяна Андрiївна Ст. пiонервожата школи м. Черняхова. Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
5Голова Спостережної ради Стельмах Володимир Iванович Приватний пiдприємець Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
6Член Спостережної ради Сокирко Марiя Петрiвна 19 Начальник вiддiлу постачання АТЗТ "Україна" Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
7Член Спостережної ради - головний бухгалтер Хомяк Надiя Олександрiвна 11 Заступник головного бухгалтера УПТК "Сiльбуд" Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
8Член Спостережної ради Юров Олександр Євгенiйович Працiвник пiдприємства "Укрторгсервiс", м. Київ Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
9Член Спостережної ради Юсупова Ольга Євгенiївна Студентка Харкiвського Держунiверситету Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Протягом звiтного перiоду змiн в складi посадових осiб не було. 
10Голова Ревiзiйної комiсiї Остапенко Нiна Володимирiвна Завiдуюча господарством дидсадка 52 м. Житомир Службовi особи Товариства непогашеної судимостi за корисливi i посадовi злочини не мають. Змiни в складi посадових осiб вiдбулися за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (протокол 1 вiд 27.05.2005 р.) 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.