Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Славутська суконна фабрика"
Код за ЄДРПОУ00307081
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Кравчук Зоя Михайлiвна 26 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник ВТК У 2005 роцi вiдбулися змiни в персональному складi службових осiб ЗАТ "Славутська суконна фабрика". Кравчук З.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Член правлiння Савчук Євдокiя Миколаївна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник виробничого вiддiлу Савчук Є.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Член правлiння Орштейн Едуард Семенович 14 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", заступник голови правлiння по постачанню та збуту Орштейн Е.С. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
4Член правлiння Назiмова Вiра Сисоївна 24 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", майстер змiни ткацького цеху Назiмова В.С. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
5Член правлiння Iвченко Валентина Петрiвна 26 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник ткацького цеху. Iвченко В.П. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
6Голова Наглядової ради Калмиков Валерiй Вiкторович 12 Д/в Калмиков В.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
7Член Наглядової ради Дяченко Вiктор Миколайович ЗАТ "Славутська суконна фабрика", оператор вузлов'язальних машин ткацького цеху Дяченко В.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
8Член Наглядової ради Клiмчук Сергiй Петрович 15 Д/в Клiмчук С.П. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
9Голова ревiзiйної комiсiї Палiй Надiя Iванiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", ткач ткацького цеху Палiй Н.I. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
10Головний бухгалтер Кокорська Марiя Олександрiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", замiсник головного бухгалтера Кокорська М.О. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.