Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Славутська суконна фабрика"
Код за ЄДРПОУ00307081
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Кравчук Зоя Михайлiвна 25 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник ВТК Змiн в персональному складi службових осiб в 2004 роцi не було. Кравчук З.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Член правлiння Савчук Євдокiя Миколаївна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник виробничого вiддiлу. Савчук Є.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Член правлiння Орштейн Едуард Семенович 13 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", заступник голови правлiння по постачанню та збуту. Орштейн Е.С. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
4Член правлiння Назiмова Вiра Сисоївна 23 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", майстер змiни ткацького цеху. Назiмова В.С. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
5Член правлiння Полiщук Вiра Миколаївна 11 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", змiнний майстер Полiщук В.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
6Член правлiння Зозуля Ганна Дмитрiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", прядильниця апаратно-прядильного цеху. Зозуля Г.Д. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
7Член правлiння Iвченко Валентина Петрiвна 25 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник ткацького цеху. Iвченко В.П. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
8Член правлiння Палiй Надiя Iванiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", ткач ткацького цеху. Палiй Н.I. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
9Голова Спостережної ради Дяченко Вiктор Миколайович ЗАТ "Славутська суконна фабрика", оператор вузлов'язальних машин ткацького цеху. Дяченко В.М. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
10Член Спостережної ради Литвиненко Раїса Олександрiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", контролер ВТК. Литвиненко Р.О. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
11Член Спостережної ради Нiкiтюк Фрозiна Iванiвна 30 ЗАТ "Славутська суконна фабрика", начальник лабораторiї; на даний час - пенсiонер. Нiкiтюк Ф.I. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
12Голова ревiзiйної комiсiї Мамакова Галина Федорiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", вагар ткацбкого цеху. Мамакова Г.Ф. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
13Головний бухгалтер Кокорська Марiя Олександрiвна ЗАТ "Славутська суконна фабрика", замiсник головного бухгалтера. Кокорська М.О. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.