Finance.ua
Назва емітентаАкцiонерне товариство закритого типу "Золоте Руно"
Код за ЄДРПОУ00306874
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова Правлiння Зимiн Анатолiй Семенович АТЗТ "Золоте руно" Генеральний директор Звiльнено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
2Голова Правлiння Комарова Ольга Степанiвна 14 АТЗТ "Золоте руно" Головний бухгалтер Призначено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
3Член Правлiння Бураков Вадим Леонiдович АТЗТ "Руно-маркет" заступник директора по економiцi Призначено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
4Член Правлiння Комарова Ольга Степанiвна 14 АТЗТ "Золоте руно" Головний бухгалтер Звiльнено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
5Член Правлiння Ўванова Ўрина Михайлiвна АТЗТ "Золоте руно" Начальник вiддiлу цiнних паперiв Звiльнено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
6Член Правлiння Урiх Олена Олександрiвна 14 АТЗТ "Золоте руно" заместитель головного бухгалтера Призначено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
7Голова Ради Бураков Вадим Леонiдович ТЗТ "Руно-маркет" заступник директора по економiцi Звiльнено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
8Член Ради Герасимова Надiя Василiвна 16 АТЗТ "Золоте руно" начальник ПЕВ Звiльнено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 
9Член Ради Чубар Володимир Миколайович 14 АТЗТ "Золоте руно" начальник транспортно-господарської служби Звiльнено протягом року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.