Finance.ua
Назва емітентаЛуганське закрите акцiонерне товариство "Промбудремонт"
Код за ЄДРПОУ00293769
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Аудитор провiв перевiрку фiнансової звiтностi ЗАТ "Промбудремонт" станом на 31.12.2005 року на пiдставi котрої була пiдготовлена узагальнена фiнансова звiтнiсть у вiдповiдностi з "Нацiональними нормативами аудиту". Фiнансова звiтнiсть представлена об'єктивно в усiх вiдношеннях.
Ми не спостерiгали за iнвентарiзацiєю наявних запасiв станом на 31.12.05р., оскiльки ця дата передувала презначенню нас аудиторами товариства. Через характер облiкових записiв товариства ми не мали змоги пiдтвердити кiлькiсть запасiв за допомогою iншiх аудиторських процедур.
Вважаєм, що фiнансова звiтнiсть товариства вiдповiдає встановленим вимогам чинного законодавства України та принятої облiкової полiтики, Мiжнародними стандартами аудиту i точно вiдображає його фiнансовий стан на дату складання звiтностi, по якiй зроблено аудит, та на пiдставi якої вона була складена.
Для кращого розумiння фiнансового стану товариства i результатiв його дiяльностi за вищенаведений перiод та характеру проведеної перевiрки, повинна вивчатися разом з фiнансовою звiтнiстю, на основi якої вона була пiдготовлена, i пов'язаним з нею аудиторським висновком.
Аудиторський висновок - умовно-позитивний.

Інша інформація

Електронної пошти та веб-сторiнки товариство не має.
Iнформацiю про загальнi збори товариство не надає на пiдставi можливостi, наданої ч.2 п.2.3 Рiшення ДКЦПФР вiд 03.06.2003 року 227.
Дивiденди товариством не нараховувались та не сплачувались.
Облiгацiї товариством не випускались.
Послугами зберiгача та депозитарiя товариство не користується.
Протягом звiтного перiоду змiн у перелiку посадових осiб Товариства не було.