Finance.ua
Назва емітентаЛуганське закрите акцiонерне товариство "Промбудремонт"
Код за ЄДРПОУ00293769
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
0001Голова Спостережної ради Блошанський Iлля Мойсейович 46 ЛЗАТ "Промбудремонт", Голова правлiння Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0002Член Спостережної ради Ямщикова Вiкторiя Iллiвна 07 ЛВ БФ "Благовест", спецiалiст Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0003Член Спостережної ради - Головний бухгалтер Мирошниченко Нiна Миколаївна 29 ЛЗАТ "Промбудремонт", головний бухгалтер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0004Заступник Голови правлiння Подколзiн Вiталiй Гнатович 42 ЛЗАТ "Промбудремонт", Заступник Голови правлiння Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0005Член правлiння Пелих Iван Мойсейович 40 ЛЗАТ "Промбудремонт", прораб Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0006Голова правлiння Ляшенко Сергiй Васильович 30 ПП "Лисва", директор Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0007Член правлiння Липська Iрина Юрiйовна 03 ЛЗАТ "Промбудремонт", iнженер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0008Член правлiння Шамраєв Сергiй Iванович 25 ЛЗАТ "Промбудремонт", начальник ВЗД Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 
0009Голова ревiзiйної комiсiї Козюбердiна Валентина Дмитрiвна 06 ЛЗАТ "Промбудремонт", iнженер Посадова особа непогашеної судимостi за посадовi та корисливi злочини не має, перебуває на посадi протягом звiтного перiоду без змiн. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.