Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "П"ятирiчанка"
Код за ЄДРПОУ00290765
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Для пiдготовки фiнансових звiтiв пiдприємством використано Нацiональну концептуальну основу фiнансової звiтностi та положення визначеної пiдприємством облiкової полiтики.Аудиторський висновок в частинi формування фiнансової звiтностi носить умовно-позитивний характер.
Фiнансова звiтнiсть пiдприємства, розглянута за масштабами та методами перевiрки, пiдготовлена згiдно з нормативними вимогами щодо бухгалтерського облiку та звiтностi в Українi, достовiрно вiдображає у всiх суттєвих аспектах iнформацiю згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi та в цiлому вiдповiдає вимогам законодавства.
Фiнансовий стан пiдприємства незадовiльний та має тенденцiю до погiршення, майже всi показники не вiдповiдають нормативним вимогам та взагалi мають вiд"ємнi значення. Пiдприємство взагалi не має власного капiталу та повнiстю iснує за рахунок позикових коштiв. Пiдприємство потребує проведення негайних заходiв по збiльшенню обсягiв реалiзацiї, вiдмови вiд зайвих витрат, змiни цiнової полiтики. Пiдприємству не обiйтися без зовнiшнiх iнвестицiй для полiпшення стану виробничих потужностей, оздоровлення фiнансового стану в цiлому. Отже, для забезпечення безперервного функцiонування пiдприємства як суб"єкта господарювання необхiдним є придiлення вiдповiдної уваги ефективнiй виробничiй дiяльностi, пошуку резервiв зниження витрат виробництва для погашення поточних зобов"язань.

Інша інформація

У 2005 роцi Товариство додатково акцiй не випускало i рiшення про випуск не приймало.
В 2005 роцi загальнi збори акцiонерiв не проводились в зв"язку з вiдсутнiстю коштiв на їх скликання.
Результати дiяльностi Товариства за 2005 рiк будуть затвердженi наступними загальними зборами акцiонерiв.