Finance.ua
Назва емітентаЗАКРИТЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ЗАВОД "КЕРАМПЕРЛIТ"
Код за ЄДРПОУ00290127
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
1Голова правлiння Матвiйчук Георгiй Харитонович 14 Київське орендне пiдприємство експерементально дослiдний завод "Будматерiали", головний iнженер. Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
2Член правлiння Богопольський Володимир Олександрович 14 Завод "Гранiт", головний механiк. Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
3Головний бухгалтер Дерiй Ольга Петрiвна 10 ЗАТ "Керамперлiт", заступник головного бухгалтера. Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
4Голова наглядової ради Кулiк Андрiй Костянтинович 11 ТОВ "Ейч Сi Ем Iндастрi", заступник голови Наглядової Ради Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
5Член наглядової ради Просiн Дмитро Миколайович 11 ТОВ "Ейч Сi Ем Iндастрi", голова Наглядової Ради Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
6Член наглядової ради Лола Наталiя Володимирiвна ТОВ "Ейч Сi Ем Iндастрi", директор Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 
7Голова ревiзiйної комiсiї Шевченко Євгенiя Валерiанiвна 10 ТОВ "Ейч Сi Ем Iндастрi", головний бухгалтер Змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, адмiнiстративнi штрафи не накладались. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.