Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Дитячий пансiонат "Чайка"
Код за ЄДРПОУ00284144
Організаційно-правова формаЗАТ

Текстова частина

Висновок аудитора

Проведено аудит фiнансової звiтностi ЗАТ "Дитячий пансiонат "Чайка", складеної на основi нацiональних Положень (Стандартiв). Вiдповiдальнiсть за складання даної фiнансової звiтностi несе керiвництво ЗАТ. Обов'язок аудитора полягає у вираженнi думки у вiдношеннi даної звiтностi по результатам проведеного аудиту.
Аудит проведено у вiдповiдностi з Мiжнародими стандартами аудиту. Згiдно з цими стандартами аудит планувався i проводився таким чином, щоб отримати достатню впевненiсть у тому, що фiнансова звiтнiсть не мiстить суттєвих перкручень. Аудит включає оцiнку принципiв облiкової полiтики, перевiрку на вибiрковiй основi числових даних та пояснень, оцiнку подання звiтностi вцiлому.
На нашу думку фiнансова звiтнiсть ЗАТ "Дитячий пансiонат "Чайка" на 31.12.2006р. достовiрно у всiх суттєвих аспектах вiдображає фактичний фiнансовий стан пiдприємства.

Інша інформація

Товариством облiгацiї не випускались. Змiн у персональному складi посадових осiб не було. Прибуток за 2006 рiк у розмiрi 159,9 тис.грн. направлений на покриття збиткiв минулих рокiв.