Finance.ua
Назва емітентаЗакрите акцiонерне товариство "Дитячий пансiонат "Чайка"
Код за ЄДРПОУ00284144
Організаційно-правова формаЗАТ

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМІН
у персональному складі службових осіб ЗАТ*

N з/пПосадаПрізвище, ім'я, по батькові**Стаж керівної роботи (років)Найменування підприємства та попередня посада, яку займавПримітки***
0001Голова Правлiння Глобiн Олександр Семенович 25 Алуштинський мiськвиконком, Перший заступник мiського голови. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0002Головний бухгалтер Котова Людмила Петрiвна 20 ЗАТ "Дитячий пансiонат "Чайка", бухгалтер-економiст. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0003Голова Ревiзiйної комiсiї Чернявська Надiя Олексiївна 13 ТОВ "Комерцiйна компанiя", головний бухгалтер. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0004Голова Спостережної Ради Камакiн Володимир Васильович 15 ТОВ "Мiндальна роща", директор. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0005Член Правлiння Стасьок Микола Пилипович 24 Олiмпiйський учбово-спортивний центр "Спартак", директор. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0006Член Правлiння Стиранка Iрина Євгенiвна 08 ВАТ "Пансiонат "Море", юристконсульт. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0007Член Спостережної Ради Хiрвонiн Сергiй Валерiйович 11 ЗАТ "Санаторiй "Слава", Голова Правлiння. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 
0008Член Спостережної ради Живолуп Василь Миколайович 27 ТОВ "Комерцiйна компанiя", виконавчий директор. Посадова особа непогашеної судимостi не має. Протягом 2006 року змiн не вiдбувалось. 

* Указуються: голова та члени виконавчого органу (правління), голова ревізійної комісії, голова та члени ради товариства (спостережної ради).

** Інформація щодо кожної особи вводиться тільки в один рядок таблиці.

*** Обґрунтування змін у їх персональному складі, інформація про наявність у службових осіб емітента непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини.